Z
zmiana8.2
Gość
Ja tez nie wiem co toDokładnie. Podobno skutki uboczne takie same, a korzyści większe.
Sorry, czy okażę się ignorantem, jak zapytam co to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie wiem co toDokładnie. Podobno skutki uboczne takie same, a korzyści większe.
Sorry, czy okażę się ignorantem, jak zapytam co to?
Ja zrobiłam żurek taki na zakwasie, mąż bardzo lubi, a i dla mnie to dobre, chciałam zrobić naleśniki ale nie miałam siły stać przy tym w kuchni ale najbardziej to mam smaka na krokiety z barszczem, o jaaacie aż ślinka cieknie jak bd miała lepszy dzień to koniecznie muszę zrobić
A co do lodów ja teraz uwielbiam wodne lody i też w sumie mi trochę pomagają przeżyć te mdłości
Raczej chodziło mi o jakieś szczegóły, np komu przysługuje ten program, jakie są warunki itd. Ale już doczytałam w necieKtoś dokładnie odpowiedział mi w komentarzu na czym to polega.
Mam L4 z kodem B, czyli ciąża. A mój szef pytał koleżanki z pracy czy w ogóle jestem w tej ciąży, bo do tej pory nie dałam zaświadczenia. Pierwsze słyszę, aby poza L4 z kodem B potrzebne było jeszcze zaświadczenie dla pracodawcy. Wy dawalyscie?
A ja już wyczytałam w necie, że w ramach koc musisz się trzymać jednego szpitala ale tak tylko piszę, nie znam się na tym. W moim mieście to nie funkcjonuje.To zależy od przychodni pewnie. U nas odrazu robią USG.
Ja mam ten cały KOC ale nie wiem czy będę rodzic w tym szpitalu. Co do położnej napewno nie będę korzystała z ich bo należę pod inny powiat.
U mnie lekarz sam kazał położnej w przychodni mnie wpisać na to. Konkretnie mi też nie wytumaczyli.Raczej chodziło mi o jakieś szczegóły, np komu przysługuje ten program, jakie są warunki itd. Ale już doczytałam w necie
Ja też nic nie dawałam poinformowałam najpierw ustnie o ciąży a później l4 z kodem bMam L4 z kodem B, czyli ciąża. A mój szef pytał koleżanki z pracy czy w ogóle jestem w tej ciąży, bo do tej pory nie dałam zaświadczenia. Pierwsze słyszę, aby poza L4 z kodem B potrzebne było jeszcze zaświadczenie dla pracodawcy. Wy dawalyscie?