reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej kochane. Ja dziś byłam na badaniu krwi ( kontrola Toksoplazmozy ) jestem taka zła ze jakbym dorwala teraz babe która mi robiła pobranie bym jej strzelila w lep. Widac zresztą na zdjęciu. Ręką mnke tak boli ze dziś pracować nie mogę A jestem kierowcą. Jutro mam usg A dziś wskoczył 12 tydzień ;)
O matko co za śniak 😬 U mnie jest taki problem że nigdy nie mogą znaleźć żyły i wiecznie się złoszcza 😡 nic n to nie poradzę 😉
U mnie dziś 12+1😁

Ja mam z KOC wszystkie badania za darmoszkę w poradni szpitalnej, wybrany zespół "prowadzący" (mój lekarz i położna) jak "trafię" że będą w pracy to są z automatu przypisany do porodu i każdego pobytu w szpitalu, do położnej można dzwonić się konsultować w trakcie ciąży, później można dostać ktg do domu i chyba tyle, ale to chyba wszystko zależy od szpitala.
Dokładnie. Podobno skutki uboczne takie same, a korzyści większe.

Sorry, czy okażę się ignorantem, jak zapytam co to? 🤔
Ktoś dokładnie odpowiedział mi w komentarzu na czym to polega. 😊

Napewno wszystko będzie dobrze. Miedzy moimi dziećmi jest 2lata różnicy i uwierz, że nie taki diabeł straszny jak go malują. To super różnica i wbrew pozorom nie jest tak ciężko, a mój syn był wulkanem energii.
dzięki:* takie wiadomości są bardzo budujące bo koleżanki, które dowiedziały się o mojej ciąży od jednej osoby, której powiedziałam podobno bardzo mi współczuja...

Wooow ale jesteś już daleko!!! Kiedy masz najblizsza wizytę? Twój bobas będzie już na pewno pięknie widoczny! 😍
Powiem że zleciało mega szybko 😉
Wizytę mam 1.07 czyli za około dwa tygodnie wizyty mam ogólnie co miesiąc wiedz czekam z niecierpliwością 🙊na szczęście mi już przeszły wymioty czasem tylko jakieś mdłości ale sporadycznie 😉

Nawet nie bede klamac ze nadgonilam. Zapomnijcie co sie dzialo miedzy 11 a teraz nie wiem.
U mnie pozatym ze dostalam antybiotyk na zapalenie nerek wszystko oki :yes:

reklama
Do góry