reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Hej kochane. Ja dziś byłam na badaniu krwi ( kontrola Toksoplazmozy ) jestem taka zła ze jakbym dorwala teraz babe która mi robiła pobranie bym jej strzelila w lep. Widac zresztą na zdjęciu. Ręką mnke tak boli ze dziś pracować nie mogę A jestem kierowcą. Jutro mam usg A dziś wskoczył 12 tydzień ;)
O matko co za śniak 😬 U mnie jest taki problem że nigdy nie mogą znaleźć żyły i wiecznie się złoszcza 😡 nic n to nie poradzę 😉
U mnie dziś 12+1😁

Ja mam z KOC wszystkie badania za darmoszkę w poradni szpitalnej, wybrany zespół "prowadzący" (mój lekarz i położna) jak "trafię" że będą w pracy to są z automatu przypisany do porodu i każdego pobytu w szpitalu, do położnej można dzwonić się konsultować w trakcie ciąży, później można dostać ktg do domu i chyba tyle, ale to chyba wszystko zależy od szpitala.
Dokładnie. Podobno skutki uboczne takie same, a korzyści większe.

Sorry, czy okażę się ignorantem, jak zapytam co to? 🤔
Ktoś dokładnie odpowiedział mi w komentarzu na czym to polega. 😊

Napewno wszystko będzie dobrze. Miedzy moimi dziećmi jest 2lata różnicy i uwierz, że nie taki diabeł straszny jak go malują. To super różnica i wbrew pozorom nie jest tak ciężko, a mój syn był wulkanem energii.
dzięki:* takie wiadomości są bardzo budujące bo koleżanki, które dowiedziały się o mojej ciąży od jednej osoby, której powiedziałam podobno bardzo mi współczuja...

Wooow ale jesteś już daleko!!! Kiedy masz najblizsza wizytę? Twój bobas będzie już na pewno pięknie widoczny! 😍
Powiem że zleciało mega szybko 😉
Wizytę mam 1.07 czyli za około dwa tygodnie wizyty mam ogólnie co miesiąc wiedz czekam z niecierpliwością 🙊na szczęście mi już przeszły wymioty czasem tylko jakieś mdłości ale sporadycznie 😉

Nawet nie bede klamac ze nadgonilam. Zapomnijcie co sie dzialo miedzy 11 a teraz nie wiem.
U mnie pozatym ze dostalam antybiotyk na zapalenie nerek wszystko oki :yes:

reklama
Do góry