reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Dziewczyny a czy któraś była wrażliwa na zapachy na początku ale już Wam przeszło? Jeśli tak to w którym tygodniu? Ja jestem mega wrażliwa na drapak od kota i jego mokrą karmę. Masakra. Próbowałam różne mokre karmy ale nie wytrzymuje przy żadnej. Przeze mnie biedak je tylko suchą. Kiedy to może przejść?😱

reklama
Dziewczyny a czy któraś była wrażliwa na zapachy na początku ale już Wam przeszło? Jeśli tak to w którym tygodniu? Ja jestem mega wrażliwa na drapak od kota i jego mokrą karmę. Masakra. Próbowałam różne mokre karmy ale nie wytrzymuje przy żadnej. Przeze mnie biedak je tylko suchą. Kiedy to może przejść?😱
Ja miałam tak z psem, za każdym razem mnie odrzucało. Przeszło jakoś w 9 tyg

Ja miałam w pierwszej ciąży tak, że zapach lodówki, franfuterek i surowego mięsa był dla mnie straszny. Nawet na reklamę szynki eksportowej reagowałam wymiotami 🤣 przeszło mi późno bo od 7 do 17 tygodnia był dramat. Potem było ok, ale nie mogłam dopuścić do uczucia głodu.

Ja byłam wrażliwa na zapachy mimo że mam dobry węch to stał się bardziej wyczulony wiele rzeczy z dużej odległości byłam w stanie wyczuć a odkąd weszłam w 9 tc jest lepiej

Cześć dziewczyny, mam pytanie do tych z Was które biorą acard, bierzecie od początku ciąży i z jakiego powodu został wam zalecony?

Teraz jestem 11+4 i delikatnie zaczyna przechodzić. Był moment że nawet chrupek kotu nie mogłam dać. Zapach z lodówki był nie do przeskoczenia. Najgorszy jednak był zapach potu i dymu z papierosów.

Ja jestem w 11 i nos wyczulony na kilometr lodówkę otwieram z klamerka na nosie. U mnie te najgorsze objawy bardzo długo w poprzednich ciążach wymioty i nudności minęły dopiero jak ruchy poczułam ale nos był dalej wrażliwy. Myłam się kosmetykami bez zapachowymi.

reklama
Do góry