reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

A odnośnie forum prywatnego to my z dziewczynami piszemy już niecałe 12 lat. Kupa czasu ... na początku byłyśmy na parentingu i mimo zamkniętego forum w trakcie jakiś zmian nasze posty zostały upublicznione. Zamieszanie było ogromne, bo jednak każda z nas pisała dość osobiste rzeczy. Przeniosłyśmy się na Facebooka i jest super. Codziennie piszemy ze sobą. Każdy dzień zaczyna się od postu z datą i jest ład i porządek.

reklama
Kochane moim zdaniem każda z nas powinna robić tak aby jej było dobrze a przy tym żeby nie zwariować ❤. Ja miałam wizyty co tydzień i zdaje sobie sprawę, że dla wielu może to być absurd ale w moim przypadku było to najlepsze wyjście. Teraz mam wizytę po 2 tygodniach jutro , później znowu po 2 i następna po 3 i myślę, ze pozniej wydłuże sobie do 4 tygodni. Fajnie że możemy się wspierać, rozmawiać, i sobie doradzać czasami gdyby nie Wy obawiam się że było by ciężko. Tym bardziej, że każda z nas ma inne refleksje i niejednokrotnie da świeże spojrzenie na jakieś kwestie 👌

reklama
Do góry