reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Hej kochane. Ja dziś byłam na badaniu krwi ( kontrola Toksoplazmozy ) jestem taka zła ze jakbym dorwala teraz babe która mi robiła pobranie bym jej strzelila w lep. Widac zresztą na zdjęciu. Ręką mnke tak boli ze dziś pracować nie mogę A jestem kierowcą. Jutro mam usg A dziś wskoczył 12 tydzień ;)
Uu faktycznie siniak jest 😨
Piona 👊✋ mamy ten sam termin porodu widzę 😊

reklama
I nie masz po nim żadnych plamień? Ja mam zacząć brać od 11 tygodnia a na początku ciąży miałam plamienia, na ktore pomógł progesteron i boje się że po acardzie one znowu wrócą.
Nie mam żadnych plamień i mam też 2 koleżanki na acardzie i też nie miały plamień

Hej kochane. Ja dziś byłam na badaniu krwi ( kontrola Toksoplazmozy ) jestem taka zła ze jakbym dorwala teraz babe która mi robiła pobranie bym jej strzelila w lep. Widac zresztą na zdjęciu. Ręką mnke tak boli ze dziś pracować nie mogę A jestem kierowcą. Jutro mam usg A dziś wskoczył 12 tydzień ;)
Ale Ci narobiła! Mi kiedyś jak byłam w szpitalu ... babka pobrała mi krew kiedy byłam w pozycji stojącej... zrobiła mi się wielką gruda , siniak na połowę ręki we wszystkich kolorach i tyle z tego wszystkiego było... więc domyślam się jak Cię to boli tum bardziej kiedy ręka w ciągłym ruchu ... 🙄😱.

Ale Ci narobiła! Mi kiedyś jak byłam w szpitalu ... babka pobrała mi krew kiedy byłam w pozycji stojącej... zrobiła mi się wielką gruda , siniak na połowę ręki we wszystkich kolorach i tyle z tego wszystkiego było... więc domyślam się jak Cię to boli tum bardziej kiedy ręka w ciągłym ruchu ... 🙄😱.
No boli jak cholera... :(
Ale ma szczęście że jutro mam usg i tym się pocieszam bo jestem ciekawa ze będzie widać płeć. Jezu tak się Doczekać nie mogę

reklama
Do góry