reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Miałaś zaśniad częściowy czy całkowity? Dawno?
W poprzedniej też stwierdzono częściowy zaśniad ale nie kazali kontrolować bety

Ja marzę o kawie ale padł mi ekspres a innej nie tknę.

Chciałabym ale mąż się boi. A mam taką chcicę, że masakra.

Dziś mi się śniło że uprawialiśmy sex ale to tylko sen ;/
Śniło mi się że kontrolowałam betę i zmalała w ciągu dwóch dni ;/.

W Krakowie dziś paskudna pogoda. Jestem w pracy i zasypiam. Jeszcze 2-3h ;/. I znów jestem głodna ;/.
Zaśniad był w styczniu tego roku. A dokładnie "cechy zwyrodnienia zasniadowego". Nie było konkretnie napisane że zaśniad częściowy (ale był zarodek i bijące serduszko w 8tc więc lekarz stwierdził, że częściowy). A u Ciebie jak było? Kiedy była ta ciaza zasniadowa?

Mi odradzali ten detektor bo właśnie człowiek wkolko bada a jak nie dj Boże nie może znaleźć to co chwilę na pogotowie podobno mocno na psychikę to wjeżdża bo często podobno swoje serce się znajduje a nie dziecka bardzo chciałam go mieć ale nie kupilam
To prawda. Tego się boję, ze będę za często używała. Ale z drugiej strony wiem jak szalałam w pierwszej ciąży jak dłuższy czas nie wyczuwałam ruchów. Wiem, że lekarze strasznie odradzają, a mi poleciła ciężarna położna. Więc chyba chciałabym spróbować. 😅

Kochane Kobiety, jednak poroniłam. Przykro mi bardzo. Dzięki za wsparcie w tym trudnym momencie.

Trzymam kciuki za wasze zdrowe ciąże i wspaniałe bobaski. ❤️
Aż nie wiadomo co napisać :'( co Ci dokładnie powiedzieli? Taka już duża ciąża. Trzymaj się i pisz będzie Ci lżej też jesteśmy co poniektóre po poronieniach ja wiem co czujesz

Mi też... A córka by się przydała, choć dla syna pewnie lepszy byłby brat.
Dziś mam smaka na krokiety z kapustą i grzybami z Lidla 🤦i to aż mi ślina leci jak o nich myślę 🤣 a tu na obiad pomidorowa yh.

Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę - ja wczoraj cały dzień tylko leżałam, miałam tak silne mdłości, zwróciłam i śniadanie i obiad jak byłam już w połowie jedzenia, dzisiaj przy śniadaniu powtórka z rozrywki i nawet nie mogę myśleć żeby cokolwiek zjeść 🥴

reklama
Do góry