reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja aktualnie jestem na izbie przyjęć w UK. Dwa dni temu zaczęłam plamić krwią. Pojechałam do szpitala pobrali krew, mocz i wysłali mnie do domu. Powiedzieli, że następnego dnia ktoś zadzwoni i zaprosi na skan. Czekałam cały dzień, krwawienie zmieniło się w orazowe plamienie. Dziś rano wyszedł mi spory długi kawałek tkanki. Przyjechałam do szpitala, znów pobrali krew, i od ponad godziny czekam na ginekologa. Nadal mam nadzieję, że nie jest to poronienie, ale chyba mam małe szanse na cud. Jestem w 10tyg.+2.
Nie musi to być nic złego 😊 dużo leż i nie stresuj się, nie każde plamienie w ciąży to zły znak. Trzymam mocno kciuki 😘

Może coś na poprawę humoru w pochmurny dzień sprawdzalyscie kiedyś ten kalendarz? Mi się z synem sprawdziło mniej więcej kiedyś obliczalam rodzeństwo siebie męża itd też się sprawdza tylko na wiek trzeba patrzeć ukończony nie rocznikowi czyli np jak kończę 32 w listopadzie to patrzę 31 kiedy zaszłam w ciążę Zobacz załącznik 1134138
Z synem mi się sprawdziło, teraz wychodzi mi córka 😊

Dziękuje wam za wsparcie. To jest duża emocjonalna pomoc. Mam nadzieję, że nie psuje wam nastroju i nie stresuję was moja sytuacją za bardzo.
Nie stresujesz 😘
A myślałyście może o zakupie detektora tętna ? Ja się skłaniam do tego bo wariuje, tylko mąż mówi, że absolutnie - nie, bo będę chodziła z nim przyklejonym do brzucha 24/7 😅
Oczywiście, że sobie kupię 🙈 tylko obawiam się, że też będę nadużywała 🤣

reklama
Mi odradzali ten detektor bo właśnie człowiek wkolko bada a jak nie dj Boże nie może znaleźć to co chwilę na pogotowie podobno mocno na psychikę to wjeżdża bo często podobno swoje serce się znajduje a nie dziecka bardzo chciałam go mieć ale nie kupilam

Do góry