reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Kochane Kobiety, jednak poroniłam. Przykro mi bardzo. Dzięki za wsparcie w tym trudnym momencie.

Trzymam kciuki za wasze zdrowe ciąże i wspaniałe bobaski. [emoji3590]
Jej, cholernie mi przykro [emoji25] też wiem co czujesz i jak to okropnie gryzie od środka.. Życze Ci żebyś szybko i szczęśliwie wróciła do którejś grupy na przyszłe miesiace [emoji17][emoji25]

Cześć dziewczyny,
Powiedzcie mi czy zakładacie sobie rzęsy 3 d itd?
Ja zawsze miałam. Teraz mam obawy co do kleju... Byłam wczoraj na pazurkach i Pani mi polecała jakieś nowe na paskach klejone kępki a nie 1 do 1 krócej i mniej klejenia... Zapisałam się ale mam obawy czy to nie zaszkodzi :)
Mam Dość malowania się rano przed pracą - wolę pospać dłużej [emoji16]
Ja się właśnie wczoraj zapisałam. Będę zakładać pierwszy raz od 5 lat, ale już mam dość wyglądania jak kopciuszek, moje rzęsy są bardzo jasne, więc ich nie widać, a malować mi się zwyczajnie nie chce [emoji2372] zamierzam się jeszcze zapisać na mani i pedi

Ja wczoraj zaczęłam schizowac już . Wymiotuje tylko rano fakt ze kończę powoli 1 trymestr . Lekarz dopiero w poniedziałek i to prenatalne . Czuje się już bardzo dobrze wiadomo zmęczenie itd ale to równie dobrze po bieganiu za małym . Brzuszek mi ładnie się zaokrągla ale napisałam na forum czy ktoś z osiedla ma detektor i dziewczyna napisała ze mi odsprzeda nowy za 40 zł . Wspólnie z mężem stwierdziliśmy ze kupimy . Dziś odbiorę i dam wam znać wg usg 11+4 jakoś moze złapie serce :) nie nastawiam się :) powoli wraca mi apetyt dużo gotuje i mam smaki różne . Wiem ze wymyślam . Eh .

Dziewczyny dla tych co mają mdłości.
Pani w aptece dała mi próbkę gum do żucia Pregna Vomi. Moja siostra w ciąży używała i dawały radę. 😊

Wczoraj jedna z Was pisała że strasznie się boi nawet podcięta w toalecie wiecie co ja też cały czas chodzę mam wrażenie że mi mokro zaglądam macam i ze strachem się podcieram. Pierwszą ciążę poroniłam mimo że z drugiej mam synka strach nic nie mija. Zaczynam 8 tydz pierwszą ciążę poroniłam w 8tyg jak go przetrwać najczęściej są poronienia w 6 w 8 i 12 tyg. Strach jest okropny. Pojęcie kawę dziewczyny? I pytanie za które pewnie mi się dostanie czy któraś z Was paliła i nadal podpala?
Pije kawę, czasem dwie

reklama
Do góry