reklama
Klaudiaxx
Fanka BB :)
Delfina bardzo mi przykro, ściskam mocno
ja ze stresu już nie wiem co mam robić, nie dość że wyniki moczu kiepskie to czy wszystko będzie dobrze . obiecałam sobie, że nie będę się tak późno umawiać na wizyty, ale tylko taki termin był eh.
ja ze stresu już nie wiem co mam robić, nie dość że wyniki moczu kiepskie to czy wszystko będzie dobrze . obiecałam sobie, że nie będę się tak późno umawiać na wizyty, ale tylko taki termin był eh.
Sheila
Ja ruchy poczułam w pierwszym dniu 17tyg.Delfina przykro mi.
Laski a co do ruchow, kiedy czulyscie. Hanut stara dupa juz wiec nie pamietam.
A kawa musi byc chodz jedna
Angelika22
Dodatkowo zaczęłam czytać na temat acardu i serio jestem obs..na przed prenatalnymi
asia333podlasie
M
Mysle że nawet trzeba haha skąd jesteś napisz coś o sobie który tydz która ciazaHej dziewczyny czy można dołączyć?
Angelika22
Ja bardzo szybko w pierwszej ciąży Ok 17 tygodnia jakoś
Z
zmiana8.2
Gość
Wszystko bedzie dobrze,jeszcze tylko dwie godzinki.Delfina bardzo mi przykro, ściskam mocno
Magdalena5
Zaangażowana w BB
Ja 18-19 tydzien cos kolo tegoJa bardzo szybko w pierwszej ciąży Ok 17 tygodnia jakoś
reklama
Beczulinda
Ja Cię trochę rozumiem. Pierwsze dwie ciążę euforia, A teraz własnością po wizycie trochę mnie ruszyło. Do pierwszej wizyty byłam obojętna... myśleliśmy o 3 dziecku, ale nie byłam tak na 100% przekonana. Spróbowaliśmy tylko raz bez zabezpieczenia i później ustaliliśmy, że jeszcze nie teraz. A tu się okazało, że ta ciąża jest. Generalnie gdybym miała pewność, że to będzie trzeci chłopak, to chyba bym się nie zdecydowała nigdy na jeszcze jedno dziecko. Bardzo pragnę córki. Boję się, że padnę psychicznie jak się nie uda. Wiem, to brzmi koszmarnie. Wiem też, że jak już przyswoje ta myśl, to pokochaj to dziecko jak dwójkę pozostałych. Ale moment zderzenia z rzeczywistością może być ciężkie. Tym bardziej, że tak bardzo czuje córkę, że jestem niemal pewna. Bardzo chciałabym, by instynkt mnie nie zawiódł...Dokładnie oboje z mężem jesteśmy w szoku jak to się stało i tak obstawiam że zaszłam w Wielkanoc. Dzieci moje nie mogą się doczekać a ja może gdybym się lepiej czuła to bym się cieszyła. Głupio mi czasami jak czytam jak się marwicie czy wszystko ok a ja nie czuje jeszcze nic do tego niewinnego dziecka. Pierwszą i druga ciąże tak samo wszystko przeżywałam jak wy nie mogłam się doczekać usg chodziłam co 2 tyg (raz prywatnie raz na NFZ miałam dwie karty ciąży) a teraz jest mi to puki co obojętne. Przepraszam że tak smuce i nie pomyślcie o mnie źle ale jest mi ciężko że zmieniło się moje już poukładane życie.