reklama
Danutka1234
Zaangażowana w BB
Ja mam 5t+6d na 15.01 termin. Mnie od nabiału odrzuca, a smaków jeszcze nie mam.
rossig
Fanka BB :)
Oj tak nie da się nad tym zapanować. Mi się płakać chciało bo mi się płakać chce...Maskara z tym plakaniem i najgorsze ze nad tym się nie panuje
A mój pies to buldog francuski - strasznie uparta jest, teraz mi to tym bardziej przeszkadza i bardzo szybko się wsciekam na nią☹
Psa olej, nie ogarnia
Delfina33
Początkująca w BB
To jest zależne od ustawień w aplikacji, możesz to zmienić. Jedna pokazuję który tydzień już minął a truga, który trwa.A ja mam aplikację ciąża + i preglife. Preglife pokazuje mi 6t+6dzien I liczy to jako 7 tydzien. Natomiast ciąża + pokazuje 6t+5 dzień i liczy jako 6 tydzien. Czemu tak?
rossig
A jaka masz tą drugą apke na okres? Pokaż zdjęcieTeż mam tą apke preglife, ale też mi np inaczej liczy niż w tej aplikacji co miałam na okres (i tam zaznaczylam ciąża)
E
Ewka34
Gość
Dokladnie,nie oopadajmy w paranojeJa jakiś napadów głodu nie mam, ale mięsko bardzo mi smakuje. Normalnie żarłam słodycze a teraz wcale mnie nie ciągnie, no może tylko do lodów takich owocowych. W domu pełna szafka ze smakołykami a ja nic.
Wczoraj za to dwa razy jadłam obiad, bo mnie tak ciągnęło do klusek śląskich, że szok. Dziś jeszcze trochę zostało i już bym zeżarła, ale wstyd mi przed mężem.
Kurcze dziewczyny bez przesady, bo zaraz wyjdzie, że nic nie można jeść. Jak od czasu do czasu zjesz sobie wątróbkę to nic się nie stanie, nie popadajmy w paranoję.
rossig
Ojej to miałaś przeboje. To faktycznie może będzie dzidzia z grudniaRossig w pierwszej ciąży cc , syn nie rósł pon Ok 34 tygodniu , stan przedrzucawkowy i 37 tydzień skończony cc . Teraz co prawda mam leki od początku ale lekarka nie ukrywa ze nadciśnienie się pojawi i znowu będzie cc wcześniej.
Izkawalizka
Mi z aplikacji wychodzi 2 stycznia więc nie zdziwię się jeśli zostanę grudniową mamą ale jutro pewnie będę wiedzieć coś więcej bo udało mi się przełożyć wizytę u lekarza na jutro. Dziewczyny zaczynam się stresować
Nika261
Ta apka ogólnie jakoś dziwnie liczy że cykl zaczyna się od dnia 0 wolę korzystać chyba jednak z tej typowo ciążowej. W tej pokazuje 4+1, a w preglife 4+3A jaka masz tą drugą apke na okres? Pokaż zdjęcie
Załączniki
reklama
Iza-ka
Zaciekawiona BB
ojej! nie wpadłąm że to będzie na dzień babci i dziadka.... ale kinoNasza z 30.04 xD i mi tak pokazuje 21/22.01 idealnie na dzień babci i dziadka ❤❤❤
Zobacz na appce ciąża +
Ja miałam pierwszy dzień ostatniej miesiączki 17.04 i mi wychodzi 22.01
Koleżanko mamy taką samą sytuacje
u mnie poczęcie na pewno 30.04, mam cykle 27-28 dni - wydaje mi sie że te aplikacje ciążowe "domyślnie" mają że liczą na podstawie cykli 28 dniNo mi w necie właśnie termin zm 20.01 pokazało, a apka na 17.01 [emoji848]
Nasza dzidzia dokładnie z 01.05 [emoji2960]