reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

A ja mam aplikację ciąża + i preglife. Preglife pokazuje mi 6t+6dzien I liczy to jako 7 tydzien. Natomiast ciąża + pokazuje 6t+5 dzień i liczy jako 6 tydzien. Czemu tak?

reklama
Maskara z tym plakaniem i najgorsze ze nad tym się nie panuje 😁
A mój pies to buldog francuski - strasznie uparta jest, teraz mi to tym bardziej przeszkadza i bardzo szybko się wsciekam na nią☹
Oj tak nie da się nad tym zapanować. Mi się płakać chciało bo mi się płakać chce... 😉
Psa olej, nie ogarnia 😂

A ja mam aplikację ciąża + i preglife. Preglife pokazuje mi 6t+6dzien I liczy to jako 7 tydzien. Natomiast ciąża + pokazuje 6t+5 dzień i liczy jako 6 tydzien. Czemu tak?
To jest zależne od ustawień w aplikacji, możesz to zmienić. Jedna pokazuję który tydzień już minął a truga, który trwa.

Ja jakiś napadów głodu nie mam, ale mięsko bardzo mi smakuje. Normalnie żarłam słodycze a teraz wcale mnie nie ciągnie, no może tylko do lodów takich owocowych. W domu pełna szafka ze smakołykami a ja nic.
Wczoraj za to dwa razy jadłam obiad, bo mnie tak ciągnęło do klusek śląskich, że szok. Dziś jeszcze trochę zostało i już bym zeżarła, ale wstyd mi przed mężem. :errr:

Kurcze dziewczyny bez przesady, bo zaraz wyjdzie, że nic nie można jeść. Jak od czasu do czasu zjesz sobie wątróbkę to nic się nie stanie, nie popadajmy w paranoję.
Dokladnie,nie oopadajmy w paranoje 🙄

Rossig w pierwszej ciąży cc , syn nie rósł pon Ok 34 tygodniu , stan przedrzucawkowy i 37 tydzień skończony cc . Teraz co prawda mam leki od początku ale lekarka nie ukrywa ze nadciśnienie się pojawi i znowu będzie cc wcześniej.
Ojej to miałaś przeboje. To faktycznie może będzie dzidzia z grudnia ☺️

Mi z aplikacji wychodzi 2 stycznia więc nie zdziwię się jeśli zostanę grudniową mamą ale jutro pewnie będę wiedzieć coś więcej bo udało mi się przełożyć wizytę u lekarza na jutro. Dziewczyny zaczynam się stresować :)

A jaka masz tą drugą apke na okres? Pokaż zdjęcie 😁
Ta apka ogólnie jakoś dziwnie liczy że cykl zaczyna się od dnia 0 🤔 wolę korzystać chyba jednak z tej typowo ciążowej. W tej pokazuje 4+1, a w preglife 4+3

Załączniki

• Screenshot_20200521_133316_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_20200521_133316_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    271,9 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Nasza z 30.04 xD i mi tak pokazuje 21/22.01 idealnie na dzień babci i dziadka ❤❤❤
ojej! nie wpadłąm że to będzie na dzień babci i dziadka.... ale kino 😂 😂 😂

Zobacz na appce ciąża +
Ja miałam pierwszy dzień ostatniej miesiączki 17.04 i mi wychodzi 22.01

Koleżanko mamy taką samą sytuacje :D

No mi w necie właśnie termin zm 20.01 pokazało, a apka na 17.01 [emoji848]
Nasza dzidzia dokładnie z 01.05 [emoji2960]
u mnie poczęcie na pewno 30.04, mam cykle 27-28 dni - wydaje mi sie że te aplikacje ciążowe "domyślnie" mają że liczą na podstawie cykli 28 dni

Do góry