Ja idę za tydzień. Nie robiłam, bo nienawidzę jak pobierają mi krew A Ty?Jutro idę na 8:15 i jakoś mnie to stresuje a ty? Wiem że to trochę wcześnie na wizytę, ale ja jestem trochę bardziej skomplikowanym przypadkiem i muszę z lekarzem omówić plan. A robiłaś sobie betę?
reklama
Angelika22
Fanka BB :)
Ja mam dwie aplikacje i wg jednej jestem w 7 a innej w 8 tygodniu nie wiem jak to się dzieje
topka55
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, możecie mnie oświecić? Jeśli czytam, że na przykład serduszko może być widoczne w 7 tygodniu, to znaczy, że może być od 6+1 czy 7+1. Nie chodzi mi tu konkretnie o serce, tylko o liczenie tygodni. Jak mam 6+3 to jestem w 6 czy w 7 tygodniu?
Czarnanoc
Jak się czujesz ??Mi teraz przechodzi koło południa a mdłości towarzysza w dzień i w nocy
Danutka1234
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, możecie mnie oświecić? Jeśli czytam, że na przykład serduszko może być widoczne w 7 tygodniu, to znaczy, że może być od 6+1 czy 7+1. Nie chodzi mi tu konkretnie o serce, tylko o liczenie tygodni. Jak mam 6+3 to jestem w 6 czy w 7 tygodniu?
To jest skończony 6 tydzień i 3 dni od pierwszego dnia okresu.
Beczulinda
1. Jesteś w 7 tygodniuDziewczyny, możecie mnie oświecić? [emoji14] Jeśli czytam, że na przykład serduszko może być widoczne w 7 tygodniu, to znaczy, że może być od 6+1 czy 7+1. Nie chodzi mi tu konkretnie o serce, tylko o liczenie tygodni. Jak mam 6+3 to jestem w 6 czy w 7 tygodniu?
2. Ciąża ma 6 tygodni
Tak kiedyś mówiła mg
Teoretycznie jestes w 7 tygodniu, ale np u lekarzy z tym nazewnictwem różnie bywa mój zawsze poslugiwal sie skonczonymi tygodniami, czyli wg niego bylabys w 6 tygodniuDziewczyny, możecie mnie oświecić? Jeśli czytam, że na przykład serduszko może być widoczne w 7 tygodniu, to znaczy, że może być od 6+1 czy 7+1. Nie chodzi mi tu konkretnie o serce, tylko o liczenie tygodni. Jak mam 6+3 to jestem w 6 czy w 7 tygodniu?
No mam właśnie 6t+6 więc chyba jest szansaKtóry dzień i tydzień ciąży? Może być już serduszko? Trzymam
rossig
Może jedna podaje skończone, a druga zaczęteJa mam dwie aplikacje i wg jednej jestem w 7 a innej w 8 tygodniu nie wiem jak to się dzieje
reklama
Angelika22
Oczywiście ze jest szansa i to duża pamiętajcie ze nasze liczenie to jedno a usg to drugie . Ja miałam serce w 6+1 kiedy wiek ciąży na usg był to już 6+4 . Może gdybym przyszła tydzień wcześniej tez by było już serce . A czasami ciąża jest młodsza bo owulacja była późno i nawet w 7+0 wg OM nie będzie biło
Ja się dziś czuje dużo lepiej ale mnie strasznie ssie głód . I mam np puls po drzemce 114 to mnie już niepokoi mierze ciśnienie i zapisuje w notatniku . Na szczęście jeszcze jest w normie . Pewnie dzięki lekarstwom . I oby jak najdłużej tak było
Ja się dziś czuje dużo lepiej ale mnie strasznie ssie głód . I mam np puls po drzemce 114 to mnie już niepokoi mierze ciśnienie i zapisuje w notatniku . Na szczęście jeszcze jest w normie . Pewnie dzięki lekarstwom . I oby jak najdłużej tak było