Angelika22
Fanka BB :)
Ja mam 7+1 i na 7.01 ale myśle ze będę grudniową mamą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam termin na 25.01, to mój 4tc+3 według apki.Dziewczyny w tygodniu 4+, 5+
Na kiedy macie termin według kalkulatorów internetowych?
Już chyba za tydzień będą się zaczynać mamusie lutowe ciekawe ile już nas jest
Maskara z tym plakaniem i najgorsze ze nad tym się nie panujeTeż miałam takiego wyjca przejdzie ja nawet płakałam jak ptaszki ćwierkały w TV
Jakiego masz pieska?
Mi wczoraj mówiła, że liczymy pełnymi tygodniami. Polecam appke ciąża+Ja mam termin na 25.01, to mój 4tc+3 według apki.
A ogólnie jak liczycie tygodnie ciąży? Jak ja mam np tak jak wyżej napisalam to to jest już 5 tydzień czy nadal 4?
Ja jestem 5+3 I termin na 20.01Dziewczyny w tygodniu 4+, 5+
Na kiedy macie termin według kalkulatorów internetowych?
Już chyba za tydzień będą się zaczynać mamusie lutowe [emoji848] ciekawe ile już nas jest [emoji16]
ja mam tak samo w apce termin na 22.01Jestem 4+6 i termin na 22.01.2021
Tak tez tak mialam w necie xD dzidzia z majówki xDja mam tak samo w apce termin na 22.01
ale na internetowych kalkulatorach termin był 21-23.01
Zobacz na appce ciąża +Chociaż teraz spojrzałam w preglife i pokazuje 5+4, a termin na 17.01... to już sama nie wiem jaki dzień jestem i na kiedy termin [emoji23] om 13.04
No mi w necie właśnie termin zm 20.01 pokazało, a apka na 17.01 [emoji848]ja mam tak samo w apce termin na 22.01[emoji16][emoji16]
ale na internetowych kalkulatorach termin był 21-23.01