Ja dopiero na 20, jutro to dopiero nie będę wiedziała co ze sobą zrobić, ale mój partner chciał być na wizycie, więc stąd ta późna godzTeż bym tak chciała umieć, ja akurat miałam tak wizytę i po prostu jej nie odwołałam a na którą masz? Ja na 8:15 (całe szczęście że tak wcześnie)
reklama
rossig
Fanka BB :)
To już jest 5 tydzień,Ja mam termin na 25.01, to mój 4tc+3 według apki.
A ogólnie jak liczycie tygodnie ciąży? Jak ja mam np tak jak wyżej napisalam to to jest już 5 tydzień czy nadal 4?
4 tygodnie skończone i 3 dni. Aplikacje też tak pokazują wszystkie.
Ja mam tak
rossig
A czemu myślisz, że grudniową?Ja mam 7+1 i na 7.01 ale myśle ze będę grudniową mamą
Nika261
Też mam tą apke preglife, ale też mi np inaczej liczy niż w tej aplikacji co miałam na okres (i tam zaznaczylam ciąża)To już jest 5 tydzień,
4 tygodnie skończone i 3 dni. Aplikacje też tak pokazują wszystkie.
Ja mam tak
Zobacz załącznik 1122797Zobacz załącznik 1122798
Angelika22
Rossig w pierwszej ciąży cc , syn nie rósł pon Ok 34 tygodniu , stan przedrzucawkowy i 37 tydzień skończony cc . Teraz co prawda mam leki od początku ale lekarka nie ukrywa ze nadciśnienie się pojawi i znowu będzie cc wcześniej.
TaŁona92
Zaangażowana w BB
No mi w necie właśnie termin zm 20.01 pokazało, a apka na 17.01
Nasza dzidzia dokładnie z 01.05
Nasza z 30.04 xD i mi tak pokazuje 21/22.01 idealnie na dzień babci i dziadka ❤❤❤No mi w necie właśnie termin zm 20.01 pokazało, a apka na 17.01 [emoji848]
Nasza dzidzia dokładnie z 01.05 [emoji2960]
Jak u was z apetytem? Mi jakp tako minelo.. ale zasmakowala mi nutella,ktorej nie lubilam i to z chrupkami,wczoraj maczalam chrupki w nutelli ogolnie nie musze jesc ale pociag do miecha zostal no i brak apetytu na owoce i warzywa takze... zauwazylam ze jestem na miesie, kefirze naturalnym i slodyczach , slodkie musze odpuscic bo bedzie krucho wczoraj musialam sobie zrobic watrobke drobiowa bo mialam ciagoty a ze moi nie lubia to cale 0.5 kg zjadlam ja i troche moj maly sępik, ona to wszystko zje
Ja jakiś napadów głodu nie mam, ale mięsko bardzo mi smakuje. Normalnie żarłam słodycze a teraz wcale mnie nie ciągnie, no może tylko do lodów takich owocowych. W domu pełna szafka ze smakołykami a ja nic.
Wczoraj za to dwa razy jadłam obiad, bo mnie tak ciągnęło do klusek śląskich, że szok. Dziś jeszcze trochę zostało i już bym zeżarła, ale wstyd mi przed mężem.
Tez czytalam ze nie mozna no co ja na to poradze.. grunt ze nie jem tego codziennie.. ogólnie wszystko co w nadmiarze szkodzi ,nie tylko osobom w ciazy
Kurcze dziewczyny bez przesady, bo zaraz wyjdzie, że nic nie można jeść. Jak od czasu do czasu zjesz sobie wątróbkę to nic się nie stanie, nie popadajmy w paranoję.
reklama
Dziwne. Ja mam dzisiaj 6+6 I liczy mi na 8 styczniaJa mam 7+1 i na 7.01 ale myśle ze będę grudniową mamą