reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

MagMagMag a kiedy mogło dojść u Ciebie do zapłodnienia? Mi jak już pisałam wczoraj ciągle nie dobrze. Nic mi nie smakuje a wczorajsza ryba i dzisiejsza jajecznica od męża mnie odrzuciły. Nie byłam w stanie przełknąć. Gdzie czytam to za wcześnie na takie objawy. Jednak w poprzednich ciążach też miałam szybko mdłości a potem wymioty prawie do końca. W 27 tyg wylądowałam na izbie przyjęć bo wymiotowałam z krwią. Dziś mi zimno i mam dreszcze więc teraz ciekawe czy korona czy ciąża ;)

Do zapłodnienia doszło prawdopodobnie ok. 18 kwietnia. Mam dość długie cykle. Teoretycznie okres powinien być we wtorek, choć z moich obserwacji wynika, że bardziej w czwartek ;)

reklama
Do zapłodnienia doszło prawdopodobnie ok. 18 kwietnia. Mam dość długie cykle. Teoretycznie okres powinien być we wtorek, choć z moich obserwacji wynika, że bardziej w czwartek ;)
To już jesteś bliska zrobienia testu. My zaszalelismy 27.04 a okres dopiero 12.05.

Ja już po testowaniu i niestety moje przeczucia okazały się być fałszywe ;) test negatywny.

Trzymam kciuki za pozostałe z Was, które planują robić testy! :) No i za te już pewne, trzymajcie się w zdrowiu aż do stycznia!

Ja już po testowaniu i niestety moje przeczucia okazały się być fałszywe ;) test negatywny.

Trzymam kciuki za pozostałe z Was, które planują robić testy! :) No i za te już pewne, trzymajcie się w zdrowiu aż do stycznia!
MagMagMag do czasu miesiączki jeszcze nic nie jest pewne. Chyba że betę zrobiłaś. Nie chce robić Ci nadziei ale mi z drugim synem wyszły najpierw trzy testy negatywnie a dopiero kilka dni po spodziewanej wyszedł pozytyw

MagMagMag do czasu miesiączki jeszcze nic nie jest pewne. Chyba że betę zrobiłaś. Nie chce robić Ci nadziei ale mi z drugim synem wyszły najpierw trzy testy negatywnie a dopiero kilka dni po spodziewanej wyszedł pozytyw

Nie, nie robiłam bety. Jedynie "super czuły" test ;) Mam na wszelki wypadek jeszcze jeden, który zrobię pod koniec tygodnia, o ile wcześniej nie dostanę okresu. A czuję, jakby zaraz miał nadejść, więc trochę już pozbyłam się złudzeń ;)

Gdyby coś się miało zmienić to na pewno dam znać i powrócę na łono mam styczniowych ;)

Nie, nie robiłam bety. Jedynie "super czuły" test ;) Mam na wszelki wypadek jeszcze jeden, który zrobię pod koniec tygodnia, o ile wcześniej nie dostanę okresu. A czuję, jakby zaraz miał nadejść, więc trochę już pozbyłam się złudzeń ;)

Gdyby coś się miało zmienić to na pewno dam znać i powrócę na łono mam styczniowych ;)
życzę żebyś jednak dołączyła do styczniówek 😀

A ja dzisiaj powtórzyłam test tak dla pewności przed umówieniem się do lekarza , jestem tydzień po spodziewanej @ ulżyło mi że kreska jest coraz bardziej intensywna.

Załączniki

• IMG_20200504_084337.jpg
    IMG_20200504_084337.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 220
Jeszcze raz gratulacje, ja dzisiaj zrobiłam betę wynik 10 000 mlU, mam nadzieję, że w środę na wizycie u ginekologa powie, że jest wszystko dobrze i zobaczę ❤

Jeszcze raz gratulacje, ja dzisiaj zrobiłam betę wynik 10 000 mlU, mam nadzieję, że w środę na wizycie u ginekologa powie, że jest wszystko dobrze i zobaczę ❤
super Gratulacje😀A na kiedy miałaś termin @? Ja się wybieram do lekarza nie wcześniej niż pod koniec następnego tygodnia.

reklama
Do góry