Myślałam, że tylko ja tak robiłam. Też mam pakiet testów. Sprawdzam czy ciemnieje. Ale to chyba po tej biochemicznej lęk. Moja też już ciemna jestA ja dzisiaj powtórzyłam test tak dla pewności przed umówieniem się do lekarza , jestem tydzień po spodziewanej @ ulżyło mi że kreska jest coraz bardziej intensywna.
reklama
No to trzymam kciuki. Ciekawe czy którejś z nas ta intuicja podpowie prawidłowo jNie, nie robiłam bety. Jedynie "super czuły" test Mam na wszelki wypadek jeszcze jeden, który zrobię pod koniec tygodnia, o ile wcześniej nie dostanę okresu. A czuję, jakby zaraz miał nadejść, więc trochę już pozbyłam się złudzeń
Gdyby coś się miało zmienić to na pewno dam znać i powrócę na łono mam styczniowych
Angelika22
Fanka BB :)
Aktualnie jestem 4t+3. Myślicie, że jak zapisze się do ginekologa na 6t+0 to serduszko będzie na pewno już?
Ja chce iść 6+0 bo chyba miałam wczesną owulacje dziś 4+5 pokazuje aplikacja
Moja owu była późno. Po ciąży biochemicznej przestawiła się na 17 dc A zawsze była koło 13 dc. Dziś mam 31 dc, więc sama nie wiem.Ja chce iść 6+0 bo chyba miałam wczesną owulacje dziś 4+5 pokazuje aplikacja
Angelika22
Moja owu była późno. Po ciąży biochemicznej przestawiła się na 17 dc A zawsze była koło 13 dc. Dziś mam 31 dc, więc sama nie wiem.
U mnie chyba Ok 9dc albo max 16 bo 23dc już miałam 2 kreski . A w dniu miesiączki już takie bordowe
anusiaanusia
Lila mi w każdej ciazyjak nic się nie działo niepokojącego to kazał przyjść dopiero w 8-9 tygodniu.Aktualnie jestem 4t+3. Myślicie, że jak zapisze się do ginekologa na 6t+0 to serduszko będzie na pewno już?
Gratulacje. Piękne kreseczkiHej kochane
Dziś testowałam i mamy dwie kreseczki.
Termin wychodzi 9.01
reklama
anusiaanusia