reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

A ja dzisiaj powtórzyłam test tak dla pewności przed umówieniem się do lekarza , jestem tydzień po spodziewanej @ ulżyło mi że kreska jest coraz bardziej intensywna.
Myślałam, że tylko ja tak robiłam. Też mam pakiet testów. Sprawdzam czy ciemnieje. Ale to chyba po tej biochemicznej lęk. Moja też już ciemna jest :)

Załączniki

• 20200504_082056.jpg
    20200504_082056.jpg
    952 KB · Wyświetleń: 197
reklama
Aktualnie jestem 4t+3. Myślicie, że jak zapisze się do ginekologa na 6t+0 to serduszko będzie na pewno już?

Ostatnia edycja:
Nie, nie robiłam bety. Jedynie "super czuły" test ;) Mam na wszelki wypadek jeszcze jeden, który zrobię pod koniec tygodnia, o ile wcześniej nie dostanę okresu. A czuję, jakby zaraz miał nadejść, więc trochę już pozbyłam się złudzeń ;)

Gdyby coś się miało zmienić to na pewno dam znać i powrócę na łono mam styczniowych ;)
No to trzymam kciuki. Ciekawe czy którejś z nas ta intuicja podpowie prawidłowo :) j

Hej kochane
Dziś testowałam i mamy dwie kreseczki.
Termin wychodzi 9.01

Załączniki

• received_716955779113358.jpeg
    received_716955779113358.jpeg
    79,5 KB · Wyświetleń: 162
reklama
Do góry