No to wspaniałe. Wielkie gratkiU mnie potwierdzona ciąża 3 razy betę:-)
reklama
Gratuluję. Pewnie że lepiej dmuchać na zimne.Cześć dziewczyny. Gratki dla wszystkich przyszłych mam. ❤
U mnie też pojawiły się dwie kreski.
Jako, że pracuję w przychodni to szybko następnego dnia poleciałam do dziewczyn i zrobiłam beta.
Dziś wypada 4t + 6 i w poniedziałek lecę do lekarza. Wiem, że to może za wcześnie, ale w stomatologii wszystko fruwa w powietrzu i boję się tej całej korony więc chcę wszystko sprawdzić. Poza tym to moja pierwsza ciąża a mam już 35lat.
Ewelina93
Zaciekawiona BB
Też jestem ciekawaDziewczyny a ciaza biochemiczna maksymalnie do kiedy się pojawia? W sensie np 4t +6 czy równie dobrze może być i zaczynajac 6 tydzień?
Nie jestem specem ale chyba do momentu jak nie wytworzy się serduszko to może byc. Moja szwagierka miała puste jajo w 6 tygodniu. Za to już w następnym cyklu poczęli dwóch pięknych i zdrowych chłopców.Też jestem ciekawa
Teoretycznie chyba można przyjąć w takim razie, że do 7 tygodnia tak naprawdę.Nie jestem specem ale chyba do momentu jak nie wytworzy się serduszko to może byc. Moja szwagierka miała puste jajo w 6 tygodniu. Za to już w następnym cyklu poczęli dwóch pięknych i zdrowych chłopców.
Myślę że trzeba przyjąć że jak już test wyszedł ok to będzie wszystko dobrze i spokojnie czekać na wizytę u lekarza.Teoretycznie chyba można przyjąć w takim razie, że do 7 tygodnia tak naprawdę.
Ale się was tu dużo pojawiło! Gratuluję wszystkim pewnym
Ja podobnie jak Ignis tracę mój optymizm z przeczucia ciążowego dziś mam jakieś przeczucie antyciazowe miałyście plamienie implantacyjne? Chyba jutro zrobię test, coś już powinno być widać.
Ja podobnie jak Ignis tracę mój optymizm z przeczucia ciążowego dziś mam jakieś przeczucie antyciazowe miałyście plamienie implantacyjne? Chyba jutro zrobię test, coś już powinno być widać.
reklama
Pawlinka82
Fanka BB :)
Powodzenia, życzę dwóch pięknych kreseczekAle się was tu dużo pojawiło! Gratuluję wszystkim pewnym