Klaudiaxx
Fanka BB :)
ja mam 9+2 i termin na 20Ja mam 8+5 I termin na 21.01
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam 9+2 i termin na 20Ja mam 8+5 I termin na 21.01
No to my jestesmy na szarym koncu listy,chyba,ze ktos jeszcze sie tajniaczyNie stresuj mnie bo ja w ogóle tego liczenia nie ogarniam wkleję może co pokazuje mi aplikacja u ginekologa byłam 11dni temu, wtedy wg USG był 6+1 a ostatnią miesiączkę miałam 26 kwietnia
No to jak to jest mozliwe.4 dni roznicy,aze tu tylko jeden?cos tu nie gra....ja mam 9+2 i termin na 20
Wg OM powinno być 10+2 ale we wtorek lekarka powiedziała że z USG wychodzi młodsza o tydzień czyli 9+2 i wizyta 30tego. Mi zapowiedziała że będziemy się widywać co 2 tygodnie przez moją wagę bo boi się o nadciśnienie i cukier.Ja tak samo . Który masz już tydzień ? Ja mam wizytę 29 i to już będzie 13 tydzień OM . Więc myślę że zrobi przez brzuch.
Z jednej strony jak mialam operacje bo mialam guza na jajniku to lekarka mnie straszyła że nie zrobią mi laparoskopi przez moją wagę. Że jedynie tradycyjne cięcie. Mój lekarz się z niej śmiał bo wszystko poszło dobrze
Przy wzroście 165 waga 126kg aktualnieIle ważysz jak można spytać przy jakim wzroscie
Aktualnie i tak mam takie mdłości że jedzenie to dla mnie zło konieczne ale nie wyobrażam potem się głodzić..D4ri4 i zamierzasz tak robić ? Sory ale zupełnie się z tym nie zgadzam ...
Może masz dłuższe cykle? Bo mi z OM powinno wyjść na 13.01,ale mam krótsze cykle i wychodzi mi 10.01.Stelle,cos mi sie nie zgadza,moze ja cos zle licze?bo skoro jestes 7+5 a masz termin 31.01,to jak to jest mozliwe,ze ja mam 7+2 a termin z OM mam dopiero na 7 lutego?
No ja miałam w planach po kilkudziesięciu nieudanych dietach na zdecydowanie się na krok zgłoszenia się o pomoc i operacje bariatryczna ale los chciał inaczej i jest ciąża. Martwię się bo się naczytałam problemów z taka wagą i ciąża, że ginekolodzy krzywo patrzą i potem na porodówce. Tego głównie się obawiam i zdrowia dziecka. Jeszcze jak mi powiedziała że tydzień młodsza to już siebie za to winie..Mogę Wam trochę podpowiedzieć bo z synem też byłam bardzo otyła i wygląda to tak badania przez brzuch są robione dużo później niż u innych ale może to i dobrze bo wolałam tak i mieć dokładne badania niż przez brzuch i nic nie zbadać . Ja przez całą ciążę nie miałam ani jednego super ladnego zdjęcia bo słaba widoczność na super sprzętach . Ciężkie są takie ciążę wiem sama kończyłam ja z wagą 115kg ale mam super 3 latka teraz jestem 14 miesięcy po resekcji żołądka i z wagi 124kg co nie była najwyższa na 69kg i też ciężki przypadek bo po operacji słabe przyswajanie wszystkiego jak macie jakieś pytania pytajcie bo wiem że otyłość będzie pewnym problemem ale da się wszystko przeskoczyć