reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

reklama
To tak można?? korzystasz z pomocy dietetyka w takim wypadku ? ja waze 62 kg przy wzroście 169 więc u mnie pewnie nie ma takiej opcji. Pytam z czystej ciekawości:)
No właśnie zaczynam zastanawiać się nad tym żeby iść na konsultacje do dietetyka. Tylko że ja mam z czego chudnąć, waga 100+

Ja kupiłam mężowi skarpetki "I love dad" na dzień ojca chce mu dac ♡
Tak symbolicznie 🤩
30.06 mamy prenatalne i cos czuję że nie obędzie się bez wejścia do sklepu dziecięcego 😂 tym bardziej że mąż jedzie ze mna 😍 u mnie to pierwsza ciąża i nie śmiało najpierw kupiłam body ,ktore pokazaliśmy przy okazji informowania o ciąży, a teraz po ostatnich badaniach kupiłam śpioszki ,wszystko białe uniwersalne :)

Ha! W końcu ogarnęłam jak cytować wiadomości z kilku stron 💪💪💪 pękam z dumy 😁😂🤦‍♀️
Bravo ty :-D :-D :-D :yes:
ja jak na razie mam 1 kg na plus ale ogolnie na kwarantannie przytylam 3kg czyli bedzie zle😭😭. Ogolnie gol muj to 10kg przytyc max
Co do ciuszkow to jezeli bedzie baba to mam tyle ze hej. Ze 3 sztuki by oblecialo. Szfagierka trzyma I moja szefowa powiedziala ze potrzyma bo w kwietniu urodzila

Ja jeszcze nie miałam i też dla mnie to jest czarna magia jak przez tłuszcz da się to sprawdzić. Na razie miałam trzy badania zawsze przezpochwowo.
Ja tak samo . Który masz już tydzień ? Ja mam wizytę 29 i to już będzie 13 tydzień OM . Więc myślę że zrobi przez brzuch.
Z jednej strony jak mialam operacje bo mialam guza na jajniku to lekarka mnie straszyła że nie zrobią mi laparoskopi przez moją wagę. Że jedynie tradycyjne cięcie. Mój lekarz się z niej śmiał bo wszystko poszło dobrze 😊

Laski obiecałam haul zakupowy więc robię! Ogólnie rozmiary różne bo od 56 do 68 ale szkoda było nie zabrać w takiej cenie ... były promki od 30% do 70%. No i póki co staram się kupować uniwersalne chociaż są bardziej chłopięce na pierwszy rzut oka, ale wolę ubrać dziewczynkę w takie niż chłopca w falbanki różowe w serduszka chociaż nie jestem za stygmatyzowaniem dzieci to jednak rozsądekmi tak podpowiada. Mogę tylko jedno zdjęcie dodać bo piszą, że za duzy rozmiar plików.. kupiłam jeszcze album ciąży i jestem w nim zakochana!!Zobacz załącznik 1135644
Jakie ładne 😍 Gdzie takie cudeńka dorwałas?

reklama
Jesteś rocznik 94? Jeśli tak to piona 🖐☺ ja jestem dopiero 7+5, ale u mnie z tymi dolegliwościami jest podobnie. Więc nie masz się czym przejmować chyba, musimy się cieszyć że nasze dzidzie nas oszczędzają ☺ mnie nawet nie odrzuciło od żadnych potraw 🤷‍♀️ jem to na co mam w danej chwili ochotę 😉 z bólami i kłuciem też mam podobnie 😏

Wszystkiego najpiękniejszego! Dużo zdrówka przede wszystkim i szczęśliwego rozwiązania ❤❤❤
Ja dzisiaj byłam na badaniach, w laboratorium kolejka na godzinę stania. Po badaniach zażyłam Letrox i czekam aż w końcu będę mogła coś zjeść 🥺🥺🥺

Ja biorę Letrox, ale na dzisiejsze badanie TSH, ft3, ft4 i anty TPO szłam zupełnie na czczo i nie zażywałam rano tabletki. Dopiero po badaniu. A na co dzień zdarza mi się że przebudzę się koło 6 rano, zażyję tabletkę i idę jeszcze spać do około 10-11 😁
A TSH miałam na poziomie 3.39 Zobaczymy co wyjdzie z dzisiejszych badań. W poniedziałek idę do endokrynologa 🙄

Pięknie to napisałaś 🥺 widziałam Twoje wczorajsze łupy, wszystko jest przecudowne i przesłodkie ❤ ja się boję że jak już będę na etapie 10 tygodnia (wtedy mam wizytę) to też przepadnę w tych wszystkich ubrankach 🙈🥰
Tak, 94,Piąteczka 😁😁😁mam nadzieję, że jest tak jak mówisz, bo dziś mnie nawet cycki nie bolą 😂

Do góry