reklama
Patka0000
Fanka BB :)
Też jestem grubsza i zastanawiam się jak wyjdzie USG przez brzuch .Ja mam tak samo, też kilogramy w dół spowodowane mdłościami. Tylko że w moim przypadku ginekolog chce do końca ciąży utrzymać spadek bo niestety mam wiele nad programowych kilogramów
D4ri4
Aktywna w BB
No właśnie zaczynam zastanawiać się nad tym żeby iść na konsultacje do dietetyka. Tylko że ja mam z czego chudnąć, waga 100+To tak można?? korzystasz z pomocy dietetyka w takim wypadku ? ja waze 62 kg przy wzroście 169 więc u mnie pewnie nie ma takiej opcji. Pytam z czystej ciekawości
Andzia155
Ja kupiłam mężowi skarpetki "I love dad" na dzień ojca chce mu dac ♡
Tak symbolicznie
30.06 mamy prenatalne i cos czuję że nie obędzie się bez wejścia do sklepu dziecięcego tym bardziej że mąż jedzie ze mna u mnie to pierwsza ciąża i nie śmiało najpierw kupiłam body ,ktore pokazaliśmy przy okazji informowania o ciąży, a teraz po ostatnich badaniach kupiłam śpioszki ,wszystko białe uniwersalne
Tak symbolicznie
30.06 mamy prenatalne i cos czuję że nie obędzie się bez wejścia do sklepu dziecięcego tym bardziej że mąż jedzie ze mna u mnie to pierwsza ciąża i nie śmiało najpierw kupiłam body ,ktore pokazaliśmy przy okazji informowania o ciąży, a teraz po ostatnich badaniach kupiłam śpioszki ,wszystko białe uniwersalne
D4ri4
Aktywna w BB
Ja jeszcze nie miałam i też dla mnie to jest czarna magia jak przez tłuszcz da się to sprawdzić. Na razie miałam trzy badania zawsze przezpochwowo.Też jestem grubsza i zastanawiam się jak wyjdzie USG przez brzuch .
Bravo tyHa! W końcu ogarnęłam jak cytować wiadomości z kilku stron pękam z dumy
ja jak na razie mam 1 kg na plus ale ogolnie na kwarantannie przytylam 3kg czyli bedzie zle. Ogolnie gol muj to 10kg przytyc max
Co do ciuszkow to jezeli bedzie baba to mam tyle ze hej. Ze 3 sztuki by oblecialo. Szfagierka trzyma I moja szefowa powiedziala ze potrzyma bo w kwietniu urodzila
Patka0000
Ja tak samo . Który masz już tydzień ? Ja mam wizytę 29 i to już będzie 13 tydzień OM . Więc myślę że zrobi przez brzuch.Ja jeszcze nie miałam i też dla mnie to jest czarna magia jak przez tłuszcz da się to sprawdzić. Na razie miałam trzy badania zawsze przezpochwowo.
Z jednej strony jak mialam operacje bo mialam guza na jajniku to lekarka mnie straszyła że nie zrobią mi laparoskopi przez moją wagę. Że jedynie tradycyjne cięcie. Mój lekarz się z niej śmiał bo wszystko poszło dobrze
Jakie ładne Gdzie takie cudeńka dorwałas?Laski obiecałam haul zakupowy więc robię! Ogólnie rozmiary różne bo od 56 do 68 ale szkoda było nie zabrać w takiej cenie ... były promki od 30% do 70%. No i póki co staram się kupować uniwersalne chociaż są bardziej chłopięce na pierwszy rzut oka, ale wolę ubrać dziewczynkę w takie niż chłopca w falbanki różowe w serduszka chociaż nie jestem za stygmatyzowaniem dzieci to jednak rozsądekmi tak podpowiada. Mogę tylko jedno zdjęcie dodać bo piszą, że za duzy rozmiar plików.. kupiłam jeszcze album ciąży i jestem w nim zakochana!!Zobacz załącznik 1135644
reklama
Tak, 94,Piąteczka mam nadzieję, że jest tak jak mówisz, bo dziś mnie nawet cycki nie boląJesteś rocznik 94? Jeśli tak to piona 🖐☺ ja jestem dopiero 7+5, ale u mnie z tymi dolegliwościami jest podobnie. Więc nie masz się czym przejmować chyba, musimy się cieszyć że nasze dzidzie nas oszczędzają ☺ mnie nawet nie odrzuciło od żadnych potraw jem to na co mam w danej chwili ochotę z bólami i kłuciem też mam podobnie
Wszystkiego najpiękniejszego! Dużo zdrówka przede wszystkim i szczęśliwego rozwiązania ❤❤❤
Ja dzisiaj byłam na badaniach, w laboratorium kolejka na godzinę stania. Po badaniach zażyłam Letrox i czekam aż w końcu będę mogła coś zjeść
Ja biorę Letrox, ale na dzisiejsze badanie TSH, ft3, ft4 i anty TPO szłam zupełnie na czczo i nie zażywałam rano tabletki. Dopiero po badaniu. A na co dzień zdarza mi się że przebudzę się koło 6 rano, zażyję tabletkę i idę jeszcze spać do około 10-11
A TSH miałam na poziomie 3.39 Zobaczymy co wyjdzie z dzisiejszych badań. W poniedziałek idę do endokrynologa
Pięknie to napisałaś widziałam Twoje wczorajsze łupy, wszystko jest przecudowne i przesłodkie ❤ ja się boję że jak już będę na etapie 10 tygodnia (wtedy mam wizytę) to też przepadnę w tych wszystkich ubrankach