Annasol93
Fanka BB :)
Kochana wydaje mi się, że to normalne. Przyjdzie może z momentem kiedy to wszystko stanie się bardziej "namacalne". My bardzo staraliśmy się o dziecko, walczyliśmy pomimo przeciwności A mimo to teraz mam pełno obaw, wielki strach.. zastanawiam się czy będę dobrą mama, czy będę potrafiła być taka jak sobie wymarzylam dla mojego dziecka, czy sprostam temu wielkiemu wyzwaniu ... wydaje mi się, że to wszystko przychodzi z czasem. Każda z nas potrzebuje chwil i żeby się przyzwyczaić do myśli że rodzina się powiększa kensym zajmuje to krócej innym trochę dłużej ❤ więc nie obwiniaj się i nie zamartwiaj bo to normalneJa pozdrawiam z Poznania .
Tak czytam wszystkie Wasze wpisy odnośnie ciąży w większości bardzo pozytywne, ale czy jest tu jakaś kobietka, która czuje się równie zagubiony w tej sytuacji jak ja? Nie planowałam ciąży, co prawda jestem w stałym związku od 3 lat, wszyscy się bardzo cieszą tylko ja mam bardzo mieszane uczucia. Nie czuję w ogóle żadnego „instynktu macierzyńskiego”. Czy takie odczucia są normalne ?