reklama
Czarnanoc
Fanka BB :)
Dzisiejszy dzień to jakiś dramat. Jak tylko podnosiłam głowę to robiło mi się niedobrze i kręciło w głowie do tego wszystkiego tak strasznie chcialo mi sie spać Obłożyłam córkę jedzeniem i piciem i włączyłam jej bajki. Dopiero o 15 moglam się spionizować a godzinę później moje dziecko poszło spać. Mam tak okropne wyrzuty sumienia, że płakać mi się chce. Ginekolog mi mówiła że powinnam rozważyć inna opiekę dla córki ale nie mam jej gdzie teraz dać.
Angelika22
Dobre wyniki
Kocia90
Piękna DzidziaWłaśnie jestem po wizycie, wszystko ok. Tylko muszę więcej pic wody, ale nie wiem jak ja to w siebie wcisnę. Może jakiegoś kompotu sobie zrobię.
Toksoplazmozy nie mam także będę machać tym przed oczami wszystkim, którzy są przerażeni moja piątką kotów
Mój lekarz powiedział, że koty i toksoplazmoza to przereklamowana sprawa. Są najmniejszym złem jeśli chodzi o jej przenoszenie
Kocia90
Ja też teraz jestem na swojej działalności, pracuje jako pielęgniarka, opłacam składki, od lipca przechodzę na umowę o pracę i idę na l4 i też myślę, że wszystko się ładnie i sprawnie odbędzieDokładnie o to chodzi. Według zusu płaciłas chorobowe i nie miałaś przerwy więc świadczenia Ci się należą i nie ma do tego wątpliwości.
Andzia155
Bardzo mi przykro trzymaj sieSerduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
Kocia90
Tak mi przykroSerduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
reklama
Przykro mi :-(Ja też teraz jestem na swojej działalności, pracuje jako pielęgniarka, opłacam składki, od lipca przechodzę na umowę o pracę i idę na l4 i też myślę, że wszystko się ładnie i sprawnie odbędzie