reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dwie faktury mam od jednego pracodawcy. Jeśli się uda to od połowy czerwca, a jak nie to od 1 lipca. Zobaczymy. Ogólnie moje koleżanki były już w takiej sytuacji w naszym szpitalu i dobrze to wychodziło. Znaczy bez problemów.
To w Twoim przypadku nawet jeśli by się doczepił ZUS to raczej nic nie zrobią bo będziesz miała ciągłość i pewnie uznają że od początku były przesłanki do umowy o pracę a nie działalności.

Serduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
Przykro :-( trzymaj się. Współczuję

Serduszko już nie bije. Dostalam skierowanie do szpitala. Jedziemy teraz na izbę przyjęć sprawdzić na innym usg bo tak mi lekarz kazał. Lekarz, który mnie badał pracuje w szpitalu więc dzwonił, że przyjedziemy teraz sprawdzić.
Jak mi przykro 😩 trzymaj się

reklama
Do góry