reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Ewka bardzo mi przykro, wiem ze żadne słowa nie ukoją w tej chwili twojego bólu, ale czas leczy rany, oczywiście nigdy nie da sie całkowicie zapomnieć, ale z czasem bedzie mniej bolało, odwiedzaj nas czasami, udzielaj rad, jesteśmy z Tobą ❤️

reklama
Nie widzę nawet cienia. Teoretycznie jutro powinnam dostać okresu w porywach pojutrze ... Tylko pytanie z kad te mdłości i inne takie.. Widocznie musze szukać przyczyny gdzie indziej .

Załączniki

• IMG_20200525_104521.jpg
    IMG_20200525_104521.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 90
Nie widzę nawet cienia. Teoretycznie jutro powinnam dostać okresu w porywach pojutrze ... Tylko pytanie z kad te mdłości i inne takie.. Widocznie musze szukać przyczyny gdzie indziej .
Poczekaj spokojnie na okres. Jeśli się nie pojawi, zrób sobie test w piatek/sobotę. Może owulacja była później. Trzymam kciuki :)

Nie widać za dobrze bo zdj też bardzo ciemne, ja uzywalam testów o czułości 10 mlU a ten jest chyba 25 mlU, jeśli masz możliwość kup ten czulszy i zrób skoro masz mdłości itd

Dziewczyny czy któraś bierze accard?
Ja dostałam tabletki na ciśnienie i accard i zauważyłam że jak smarkam to pojawia się krew z nosa ( delikatnie a jednak)....

Dziewczyny czy któraś bierze accard?
Ja dostałam tabletki na ciśnienie i accard i zauważyłam że jak smarkam to pojawia się krew z nosa ( delikatnie a jednak)....
Dzisiaj gin kazała mi brać acard jak jej powiedziałam o ciąży. Jeszcze mam zrobić progesteron i dac jej znać jaki wynik. Do tego robię dziś 3 betę dla pewności bo będę spokojniejsza jak zobaczę wynik

reklama
Nawet o tym nie słyszałam. Syn chyba w 4 miesiącu śmiało pokazywał, że jest chłopcem. Do teraz kocha biegać na golasa po chacie [emoji1787]
Hahahaha, moi obaj to samo [emoji23] specjalnie poszukalam zdjęcie :D no nie zostawił chłopak cienia wątpliwości [emoji14]
Ja płcie poznałam po 20tyg, ale nie było już mowy o pomyłce :)
Screenshot_20200525-111247_Messenger.jpeg

Do góry