reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniówki 2021

Ewka bardzo mi przykro, wiem ze żadne słowa nie ukoją w tej chwili twojego bólu, ale czas leczy rany, oczywiście nigdy nie da sie całkowicie zapomnieć, ale z czasem bedzie mniej bolało, odwiedzaj nas czasami, udzielaj rad, jesteśmy z Tobą ❤️

reklama
Nie widzę nawet cienia. Teoretycznie jutro powinnam dostać okresu w porywach pojutrze ... Tylko pytanie z kad te mdłości i inne takie.. Widocznie musze szukać przyczyny gdzie indziej .

Załączniki

• IMG_20200525_104521.jpg
    IMG_20200525_104521.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 93
Nie widzę nawet cienia. Teoretycznie jutro powinnam dostać okresu w porywach pojutrze ... Tylko pytanie z kad te mdłości i inne takie.. Widocznie musze szukać przyczyny gdzie indziej .
Poczekaj spokojnie na okres. Jeśli się nie pojawi, zrób sobie test w piatek/sobotę. Może owulacja była później. Trzymam kciuki :)

Nie widać za dobrze bo zdj też bardzo ciemne, ja uzywalam testów o czułości 10 mlU a ten jest chyba 25 mlU, jeśli masz możliwość kup ten czulszy i zrób skoro masz mdłości itd

Dziewczyny czy któraś bierze accard?
Ja dostałam tabletki na ciśnienie i accard i zauważyłam że jak smarkam to pojawia się krew z nosa ( delikatnie a jednak)....

Dziewczyny czy któraś bierze accard?
Ja dostałam tabletki na ciśnienie i accard i zauważyłam że jak smarkam to pojawia się krew z nosa ( delikatnie a jednak)....
Dzisiaj gin kazała mi brać acard jak jej powiedziałam o ciąży. Jeszcze mam zrobić progesteron i dac jej znać jaki wynik. Do tego robię dziś 3 betę dla pewności bo będę spokojniejsza jak zobaczę wynik

reklama
Nawet o tym nie słyszałam. Syn chyba w 4 miesiącu śmiało pokazywał, że jest chłopcem. Do teraz kocha biegać na golasa po chacie [emoji1787]
Hahahaha, moi obaj to samo [emoji23] specjalnie poszukalam zdjęcie :D no nie zostawił chłopak cienia wątpliwości [emoji14]
Ja płcie poznałam po 20tyg, ale nie było już mowy o pomyłce :)
Screenshot_20200525-111247_Messenger.jpeg

Do góry