anusiaanusia
Fanka BB :)
Nie wiem co mam powiedzieć. Placze razem z Tobą. Będzie dobrze. Nie poddawaj się tylko ... I pisz tutaj do nas co u CiebieTak wiec dziewczyny,zyc,e wam szczesliwych rozwiazan ❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem co mam powiedzieć. Placze razem z Tobą. Będzie dobrze. Nie poddawaj się tylko ... I pisz tutaj do nas co u CiebieTak wiec dziewczyny,zyc,e wam szczesliwych rozwiazan ❤❤❤
Słyszałam O tej grupie. Podawalas już jej nazwę?Na podstawie wyrostka płciowego. Nawet umiem trochę rozpoznać już [emoji16] dwie kreski świecące to dziewczynka i są ułożone idealnie równolegle do kręgosłupa, a kreska jedna bardziej prostopadła to chłopczyk [emoji16]
W 11-12 tyg wyrostek może się jeszcze podnieść, ale 13-14 tydzień to już bardziej pewne.
W ogóle jest taka grupa na fb tajna i tam określają płeć dziecka na podstawie zdjęcia usg i wyrostka. Ponoć 80-90% skuteczności. I ta sama grupa określa płeć w 6-7 tygodniu na podstawie teorii lekarza ramziego. Podobno też się sprawdza. Możecie wrzucić zdjęcie i sobie trochę powróżyć. Chociaż dla mnie to jest zabawa bardziej [emoji6]
tak mi przykro trzymaj się EwkaPoronilam jest tam pusto
Tak bardzo bardzo mi przykro (( trzymaj sie !!Poronilam jest tam pusto
Moja gin na pierwszych prenatalnych nawet nie patrzy na ten wyrostek [emoji58]No niby nie ma, co nie zmienia faktu, że wiele osób przy okazji dowiaduje się jaka płeć [emoji7]
Trzymaj się bardzo mi przykroJesteśmy wszystkie z Tobą i bardzo przytulamy! trzymaj się kochana
Oj dodałam nie tu gdzie miałam.Trzymaj się bardzo mi przykro
Hej, ja bym na Twoim.miejscu czekała do terminu miesiączkiZamówiłam w aptece w piątek dziś właśnie odebrałam i wykonałam. Z moczu robiłam 3 testy, jeden błędny drugi negatywny trzeci blada kreseczka różowa. Termin miesiączki mam na środę. Troszkę jestem poddenerwowana tą sytuacją heh
Bardzo mi przykro. Myslalam o Tobie w nocy. To pewnie była cisza biochemiczna. Tule mocnoPoronilam jest tam pusto