reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Na podstawie wyrostka płciowego. Nawet umiem trochę rozpoznać już [emoji16] dwie kreski świecące to dziewczynka i są ułożone idealnie równolegle do kręgosłupa, a kreska jedna bardziej prostopadła to chłopczyk [emoji16]
W 11-12 tyg wyrostek może się jeszcze podnieść, ale 13-14 tydzień to już bardziej pewne.
W ogóle jest taka grupa na fb tajna i tam określają płeć dziecka na podstawie zdjęcia usg i wyrostka. Ponoć 80-90% skuteczności. I ta sama grupa określa płeć w 6-7 tygodniu na podstawie teorii lekarza ramziego. Podobno też się sprawdza. Możecie wrzucić zdjęcie i sobie trochę powróżyć. Chociaż dla mnie to jest zabawa bardziej [emoji6]
Słyszałam O tej grupie. Podawalas już jej nazwę?

Zamówiłam w aptece w piątek dziś właśnie odebrałam i wykonałam. Z moczu robiłam 3 testy, jeden błędny drugi negatywny trzeci blada kreseczka różowa. Termin miesiączki mam na środę. Troszkę jestem poddenerwowana tą sytuacją heh :p
Hej, ja bym na Twoim.miejscu czekała do terminu miesiączki

reklama
Do góry