reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

Hej dziewczyny.
W środę mam pierwsza wizytę. Będzie 7+3 już dzisiaj się stresuje, ze znów może być coś nie tak.
Jeśli chodzi o brzuch to raczej nic nie widać.

Ja również w środę pierwsza wizyta, u mnie będzie 7+2 i również bardzo się denerwuję :(

reklama
Poronilam jest tam pusto
Trzymaj się, najlepiej się wypłacz, a wypisali cię już do domu? Najważniejsze żebyś o tym pogadala z mężem /partnerem, co czujesz, mi takie wsparcie mojego dużo dało, kobiety inaczej to przeżywają niż mężczyźni, ściskam mocno ❤️

Trzymaj się, najlepiej się wypłacz, a wypisali cię już do domu? Najważniejsze żebyś o tym pogadala z mężem /partnerem, co czujesz, mi takie wsparcie mojego dużo dało, kobiety inaczej to przeżywają niż mężczyźni, ściskam mocno ❤
Wypisy o 12 ;) tak rozmawialam z mezem juz mam duze wsparcie i wyryczalam sie

reklama
Do góry