Agnieszka2929
Fanka BB :)
Nie mam miec ciecie.Jak Ty masz rodzic naturalnie to może i do 40tc dociagniesz to nie CC że wcześniej ustalają a u Ciebie przecież podjęli decyzję o sn.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam miec ciecie.Jak Ty masz rodzic naturalnie to może i do 40tc dociagniesz to nie CC że wcześniej ustalają a u Ciebie przecież podjęli decyzję o sn.
Mówiłaś że naturalnie będziesz rodzic.Nie mam miec ciecie.
Też już się pogubiłamMówiłaś że naturalnie będziesz rodzic.
Zakupiłam pake od jakies pani i mam tego cale dwie siaty za cale 80 zl.5 10 15 sinsay i pepco
Dlatego napisałam wyraźnie, że przypadek, a nie regułaPrzewaznie to nie oznacza ze każdy tak ma przecież...
Ojj szybkiego powrotu do zdrówka w takim razie kochanaRozchorowałam się i gorączkuje
Fantastycznie, tego właśnie mi trzeba było n
Współczuję. Mi kociak uciekł na początku ciąży i tak się zestresowałam, że w szpitalu z krwawieniem wylądowałam, także rozumiemOjj szybkiego powrotu do zdrówka w takim razie kochana
Ja za to przeżywam totalna rozpacz, bo właśnie dzisiaj wieczorem w ciągu pół roku stracilismy drugiego kociaka pod kołami samochodu - hormony szaleją, przez co wypłakać się nie mogę i łzy kulają się po buzi co chwile, młody czuje, że chodze i wyje, więc kręci się niespokojnie.. Ahhh wiem, ze powinnam się wyciszyc , jednak rozum jedno, serce drugie i nie mogą się spotkać na połowie drogi
Hej. Ja pół ciąży mam stan zapalny. Kazał mi zrobić posiew, dał fitolizyne, kazał zrobić posiew i znów wyszło, potem dał pierwszy antybiotyk, później znów posiew i dalej wyszło, potem drugi antybiotyk i jak na złość ciągle wychodzi. Już straciłam nadzieję, że coś się poprawi...No a ja mam chłopaka i mi erytrocyty zaje****ście poza zakres normy wyskoczyły. Mam jakiś tam skan zapalny. I poszukałam sobie poprzednich badań. Wyszło, że wtedy już były poza zakresem, ale niewiele. A, że lekarz nic nie przepisał na to, to poszybowało w górę. Ciekawe czy teraz coś na to poradzi.
Ale też nie wydaje mi się, żeby to miało związek z płcią dziecka.