reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniówki 2021

reklama
5 10 15 sinsay i pepco😁
Zakupiłam pake od jakies pani i mam tego cale dwie siaty za cale 80 zl.
Tez pepco sinsay.. moze jakosc slabsza ale uwazam ze szkoda wydawac kase na ubranka na chwile... lepiej zainwestowac pozniej jak juz dziecko tak nie wyrasta.
Ogolnie polecam ten sklep jesli macie w swoim miecie. Jakos super a i promocje mozna fajne dorwac.

Ostatnia edycja:
Rozchorowałam się i gorączkuje 🙄🙄🙄
Fantastycznie, tego właśnie mi trzeba było n
Ojj :( szybkiego powrotu do zdrówka w takim razie kochana

Ja za to przeżywam totalna rozpacz, bo właśnie dzisiaj wieczorem w ciągu pół roku stracilismy drugiego kociaka pod kołami samochodu - hormony szaleją, przez co wypłakać się nie mogę i łzy kulają się po buzi co chwile, młody czuje, że chodze i wyje, więc kręci się niespokojnie.. Ahhh wiem, ze powinnam się wyciszyc , jednak rozum jedno, serce drugie i nie mogą się spotkać na połowie drogi :(

Ojj :( szybkiego powrotu do zdrówka w takim razie kochana

Ja za to przeżywam totalna rozpacz, bo właśnie dzisiaj wieczorem w ciągu pół roku stracilismy drugiego kociaka pod kołami samochodu - hormony szaleją, przez co wypłakać się nie mogę i łzy kulają się po buzi co chwile, młody czuje, że chodze i wyje, więc kręci się niespokojnie.. Ahhh wiem, ze powinnam się wyciszyc , jednak rozum jedno, serce drugie i nie mogą się spotkać na połowie drogi :(
Współczuję. Mi kociak uciekł na początku ciąży i tak się zestresowałam, że w szpitalu z krwawieniem wylądowałam, także rozumiem :(
Ja strasznie kicham zwierzaki, więc zapewne podobnie bym rozpaczała.

reklama
No a ja mam chłopaka i mi erytrocyty zaje****ście poza zakres normy wyskoczyły. Mam jakiś tam skan zapalny. I poszukałam sobie poprzednich badań. Wyszło, że wtedy już były poza zakresem, ale niewiele. A, że lekarz nic nie przepisał na to, to poszybowało w górę. Ciekawe czy teraz coś na to poradzi. :o

Ale też nie wydaje mi się, żeby to miało związek z płcią dziecka.
Hej. Ja pół ciąży mam stan zapalny. Kazał mi zrobić posiew, dał fitolizyne, kazał zrobić posiew i znów wyszło, potem dał pierwszy antybiotyk, później znów posiew i dalej wyszło, potem drugi antybiotyk i jak na złość ciągle wychodzi. Już straciłam nadzieję, że coś się poprawi...
PS. W brzuszku dziewczynka. Więc nie ma reguły...

Do góry