G
gość _199
Gość
Ja mam chyba szczęście, cytologia ideolo, żadnych bakterii, żadnych infekcji, a podobno często się to kobietom w ciąży zdarza.Takie samo jak cytologia i mało komu wychodzi pozytywne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam chyba szczęście, cytologia ideolo, żadnych bakterii, żadnych infekcji, a podobno często się to kobietom w ciąży zdarza.Takie samo jak cytologia i mało komu wychodzi pozytywne.
Jestem w przychodni i za kazdym razem mowia ze pozytywny mialy w szpitalu tezTakie samo jak cytologia i mało komu wychodzi pozytywne.
Ja tez mam zawsze cytologie idealna i nie mialam nigdy zadnych grzybic itpJa mam chyba szczęście, cytologia ideolo, żadnych bakterii, żadnych infekcji, a podobno często się to kobietom w ciąży zdarza.
Jak ja pow ze musze byc w domu bo mam duzo pracy i dziecko mnie ciagle nie ma to tym bd szpital zebym.nic nie robila ciebie moze wypuszcza bo na kiedy masz 36tc?u mnie teraz zaczyna sie dziać zobaczymy co na usg w środę będzie.
Bakterie w moczu przewaznie w szpitalu sie zaraza i czesciej rzekomo gdy ma sie chłopca
Pewnie że bzdura.Ja nie mam terminu. Jest powiedziane ze ciaza będzie rozwiązana w grudniu. Jak dotrwamy. U mnie dzieje się od dawna ale bardzo się pilnuje i na każdym kroku boje. Skrajne wcześniaki to wcale nie jest taki prosty temat ... wiec robie wszystko zeby każdy dzień był dla Nich.
Bzdura. Z synem nie miałam ani razu. Z chłopakami teraz tez nic. Tfu tfu
32 tydz u mnie także u mnie nie jest zle ja mam inna sytuacje.polozne mowily same ze przewaznie z chlopcami sa bakterie albo problemy z nerkami ja duzo w szpitalu jestem i duzo widzę to nie oznaka,ze kazdy tak musi mieć..no ja mialam celowane na 35-36ale lekarz mowi ze 33-34raczej bo dziewczynki sa duże.Ja nie mam terminu. Jest powiedziane ze ciaza będzie rozwiązana w grudniu. Jak dotrwamy. U mnie dzieje się od dawna ale bardzo się pilnuje i na każdym kroku boje. Skrajne wcześniaki to wcale nie jest taki prosty temat ... wiec robie wszystko zeby każdy dzień był dla Nich.
Bzdura. Z synem nie miałam ani razu. Z chłopakami teraz tez nic. Tfu tfu
32 tydz u mnie także u mnie nie jest zle ja mam inna sytuacje.polozne mowily same ze przewaznie z chlopcami sa bakterie albo problemy z nerkami ja duzo w szpitalu jestem i duzo widzę to nie oznaka,ze kazdy tak musi mieć..no ja mialam celowane na 35-36ale lekarz mowi ze 33-34raczej bo dziewczynki sa duże.
Mam chlopaka w brzuszku a mocz wychodzi idealny wiec chyba przypadek bardziej niz regułaBakterie w moczu przewaznie w szpitalu sie zaraza i czesciej rzekomo gdy ma sie chłopca
Przewaznie to nie oznacza ze każdy tak ma przecież...Mam chlopaka w brzuszku a mocz wychodzi idealny wiec chyba przypadek bardziej niz reguła