reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2021

reklama
Czyżby COVID-19 😁😁 a tak poważnie to kol mówiła że już nie izolują dzieci od matek które mają covid i normalnie wypisują po 3 dniach do domu na zwykla kwarantannę jeśli nie ma ostrych objawów. Miała taki przypadek we Wro.
Nie no ja myślę, że zwykła gryoa, nawet nie dzwonie do lekarza, bo mnie na test skieruje i kwarantannę, a przecież ktoś do pracy musi chodzić.

Wiesz co mi się wydaje że to i tak zależy do szpitala. Mój szpital nadal prowadzi porody rodzinne z nawet przy CC może być ojciec do dwóch godzin po zabiegu, a w innych szpitalach jest zakaz mimo, że odgórnie nikt nie zakazał porodów rodzinnych.

Oby to się jakoś do stycznia uspokoiło, bo
mam dość. Pozamykali sklepy, a ja potrzebuję biustonosza do karmienia 🤣

Nie no ja myślę, że zwykła gryoa, nawet nie dzwonie do lekarza, bo mnie na test skieruje i kwarantannę, a przecież ktoś do pracy musi chodzić.

Wiesz co mi się wydaje że to i tak zależy do szpitala. Mój szpital nadal prowadzi porody rodzinne z nawet przy CC może być ojciec do dwóch godzin po zabiegu, a w innych szpitalach jest zakaz mimo, że odgórnie nikt nie zakazał porodów rodzinnych.

To Ty jeszcze pracujesz? A mogę spytać co robisz? Podziwiam . Biustonosze będą w Lidlu chyba za tydz do karmienia.
@Agnieszka2929 Ty już sama nie wiesz momentami co piszesz raz że CC raz że sn raz że będą trzymać do końca raz że już masz rodzic bo duże dzieci chodź to nadal skrajne wcześniaki ja syna urodziłam 3150 więc waga super ale i tak był wcześniakiem i tak go traktowali waga to nie wszystko te dzieci jeszcze wiele rzeczy mają nie dojrzałe.

To Ty jeszcze pracujesz? A mogę spytać co robisz? Podziwiam . Biustonosze będą w Lidlu chyba za tydz do karmienia.
@Agnieszka2929 Ty już sama nie wiesz momentami co piszesz raz że CC raz że sn raz że będą trzymać do końca raz że już masz rodzic bo duże dzieci chodź to nadal skrajne wcześniaki ja syna urodziłam 3150 więc waga super ale i tak był wcześniakiem i tak go traktowali waga to nie wszystko te dzieci jeszcze wiele rzeczy mają nie dojrzałe.
Nie ja nie pracuje, ale partnera pewnie by dali na kwarantanne, a on ma sam firmę i jak nie pojdzie, to nie zarobi.
Stanik z Lidla to wejdzie na moją jedną pierś pewnie 🤣 ja przed ciążą musiałam u brafiterki kupować, a co dopiero teraz. W biuście mam już 110 cm 🤣🤣

Czyżby COVID-19 [emoji16][emoji16] a tak poważnie to kol mówiła że już nie izolują dzieci od matek które mają covid i normalnie wypisują po 3 dniach do domu na zwykla kwarantannę jeśli nie ma ostrych objawów. Miała taki przypadek we Wro.
Bo we Wro nikt nie rozdziela dzieci od matek. Masz do wyboru albo dziecko zostaje z Tobą albo do domu.

Nie ja nie pracuje, ale partnera pewnie by dali na kwarantanne, a on ma sam firmę i jak nie pojdzie, to nie zarobi.
Stanik z Lidla to wejdzie na moją jedną pierś pewnie 🤣 ja przed ciążą musiałam u brafiterki kupować, a co dopiero teraz. W biuście mam już 110 cm 🤣🤣
Oj myślę że się zdziwisz bo właśnie Lidl ma ogromne rozmiary ciężko tam znaleźć na miseczkę b lub c

W krorym szpitalu nadal funkcjonuja porody rodzinne,rowniez przy cc?

reklama
Co za noc 🤦🏼‍♀️ Juz myślałam, ze będę budzić męża zeby mnie zawiózł na oddział szybciej .... teraz siedzę na izbie i czekam na przyjęcie. Juz sobie poryczalam 🙁 tak mnie spina ze jak doktor to wyczai i ktg do tego cos wykaże to będziemy tu leżeć miesiąc 😱 No ale jak trzeba to trzeba Ehh

Do góry