reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Hehe ale ja jakoś różowego chłopaczka nie widzę... :-p

Babcia pamiętam kupiła nam różowe pajace i ani razu Konradowi nie nałożyłam. Nowe leżą... więc ja tylko czekam na potwierdzenie Adriana no i na otwarcie targowiska!

reklama
jeju dziewczyny u mnie 16tydz a ja nic nie kupiłąm,kompletnie nic!!!!:szok: nie poznaje siebie:-D
Ale jak się dowiem ze dziewczynka to chyba od razu polecę na różowe szaleństwo:-D(bo dla chłopca wszystko mam nawet *2 więc tylko wyprawkę by zostało dokupić)

Jestem w szoku ;) u mnie 17 tydz i kompletnie nie mam nic nawet pół kocyka :p jutro usg więc może się dowiem kto się tam ukrywa ;) i zacznę myśleć na temat zakupów dla dziecka, a póki co interesuje mnie kwestia zakupów ale dla nas - przyszłych mam :) macie jakieś ubrania ciążowe? Będziecie kupować? Nie mam pojęcia co się przyda a co można sobie darować ;)

A ja mam pytanie właśnie co do mam czy ja te rzeczy i tu: podkłady poporodowe te mega podpaski wkładki laktacyjne etc. Czy ja jak pojde do apteki to ja to dostane?? Czy jakies specjalne sklepy ?? :/

monika to napisz jutro co bedziesz miala i zostan z nami ;)) a co do ciuchów to ja narazie chodze jeszcze w swoich gorzej bedzie zima ;)) hehhe juz jakies spodnie ciazowe cieple trzeba bedzie trafic bo leginsy pod brzuchcem to nie bardzo cieple ;)
pustiszi w aptece holernie drogo zaplacisz :) ja tam kupywalam przez allegro podklady mama bella to te duze podpaski ;) a wkladkie laktacyjne tez mozna wszystko dostac w rosmanie czy cos albo w aptece ale drozej ;) ateraz kupilam w hurtowni 8 paczek podkladow poporodowych hehe bo w pierwszej ciazy kuplam tyljko 3 i moj m ciagle latal do sklepu bo sie lało jak z kaczki

Ostatnia edycja:
Mój M mnie rozbroił :)
Mówi wczoraj "kochanie, czytałem w gazecie o takim fajnym lakatorze. Końcówka masuje sutki, można z nim wygodnie siedzieć [i dalej się nad nim rozwodzi]... sprawdzałem już w necie. Ja Ci taki kupię jak Ci się spodoba"

:D

Pustiszi, dostaniesz spokojnie w aptece :) ale ja np zamawiałam to wszystko na allegro, razem z małą wyprawką małego.
a Nataniel nosił różowe rzeczy, nie widziałam w tym nic złego jak 2 tygodniowy chłopczyk jest ubrany na różowo ;)
Blue, bella mama są okropne, lepsze są te absorgyn. bella się okropnie rolują w środku

milusia a ty kiedy bedziesz miala usc plci?bo jak lekarz ostatnio nic nie wypatrzyl to moze bedzie cipka ;)
o to chodzi ze nie wiem:eek:wizytę mam 14sierpnia ale pewnie usg nie zrobią bo na połówkowe chyba za wcześnie to będzie ok18tc ale planuję zapisać się na 3d więc pewnie za miesiąc dopiero się dowiemy:eek:

reklama
Do góry