reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Ikasia te ciazowki sie rozciagaja wiec spokojnie 38 dochodzisz do konca chyba ze zaczniesz wszedzie indziej tyc niz w brzuszku ... ja tylam w brzuchu i mialam takie jedne do konca ciazy

Ja ostatnio pojechałam do szmateksu w Tarczynie (kolo moich rodziców) i kupiłam 2 pary spodni ciążowych, sukienkę i dwie kurtki (jedna na jesień i wielki brzuch, druga na wiosnę i już bez brzucha) i za wszystko zapłaciłam...uwaga... 60zł :D Z czego obie kurtki to 1/6 tej kwoty :D

a JA WŁAŚNIE ZNALAZŁAM NA allegro użuwane jeansowe z h&m....kupiłam od razu...dałam 30zł plus przesyłka...i rozmiar 38...no i zobaczymy jak przyjdą...:)

A ja poki co zwykle spodnie swoje w lumpkach nic nie znalazlam i musze sie koniecznie do hm wybrac we wrzesniu

ehhh a ja sie zastanawiam .. nad tymi ciazowymi..

Kilka bluzek mam takich wiekszych .. jak by co to tez moge pozyczyc od mojego P hahha...

Co do spodni no własnie... mam jdne dresowe.. fajne luzne czarne rybaczki.... wiec raczej w listopadzie ich nie ponosze..:p

Nie wiem co kupic bo nosze dosc duze rozmiary ..:( A teraz .. mysle ze około 2 miesiecy .. jestem uwiazana .. bez kasy .. tylko to co naprawde konieczne . w ciucholandach .. ohh nigdy nie znalazłam takich

Zawsze kupowałam jedne .. ale pod koniec ciazy juz wycierały sie w kroku.. (

Dziewczyny można na talbicy czy na allegro dorwać nie drogo ciuszki ciążowe... ja piłam w poprzedniej ciąży 2 pary na allegro za 50zł całość z przesyłką.... z rozmiarem fftrafiłam bez problemu -kupilam takie jakie nosiłam przed ciaża...

Ja wczoraj poszukałam czy jest h&m w moim miescie jest jeden tylko teraz mam nadzieje że tam bedzie cos... Tylko jak mi wyskocza z cena 50€ to ja poczekam do wrzesnia ...

ja dzisiaj bylam w sklepie dzieciecym I znalazłam sliczna posciel z mamas&papas...no zakochalam sie...caly komplet--posciel,ochraniacz I lozeczko--700zł....co myslicie...zakochalam sie normalnie...I ma byc ta I tylko ta:p

reklama
Ikasia jak uważasz... ale ja bym 700zł za łóżeczko nie dała... :no: Na allegro zamówiłam nowe z żyrafką i kompletem pościeli za polowe twojej ceny... A Konrad już śpi na "dorosłym" łóżku...

Do góry