reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Hehe ale ja jakoś różowego chłopaczka nie widzę... :-p

Babcia pamiętam kupiła nam różowe pajace i ani razu Konradowi nie nałożyłam. Nowe leżą... więc ja tylko czekam na potwierdzenie Adriana no i na otwarcie targowiska!

reklama
jeju dziewczyny u mnie 16tydz a ja nic nie kupiłąm,kompletnie nic!!!!:szok: nie poznaje siebie:-D
Ale jak się dowiem ze dziewczynka to chyba od razu polecę na różowe szaleństwo:-D(bo dla chłopca wszystko mam nawet *2 więc tylko wyprawkę by zostało dokupić)

Jestem w szoku ;) u mnie 17 tydz i kompletnie nie mam nic nawet pół kocyka :p jutro usg więc może się dowiem kto się tam ukrywa ;) i zacznę myśleć na temat zakupów dla dziecka, a póki co interesuje mnie kwestia zakupów ale dla nas - przyszłych mam :) macie jakieś ubrania ciążowe? Będziecie kupować? Nie mam pojęcia co się przyda a co można sobie darować ;)

A ja mam pytanie właśnie co do mam czy ja te rzeczy i tu: podkłady poporodowe te mega podpaski wkładki laktacyjne etc. Czy ja jak pojde do apteki to ja to dostane?? Czy jakies specjalne sklepy ?? :/

monika to napisz jutro co bedziesz miala i zostan z nami ;)) a co do ciuchów to ja narazie chodze jeszcze w swoich gorzej bedzie zima ;)) hehhe juz jakies spodnie ciazowe cieple trzeba bedzie trafic bo leginsy pod brzuchcem to nie bardzo cieple ;)
pustiszi w aptece holernie drogo zaplacisz :) ja tam kupywalam przez allegro podklady mama bella to te duze podpaski ;) a wkladkie laktacyjne tez mozna wszystko dostac w rosmanie czy cos albo w aptece ale drozej ;) ateraz kupilam w hurtowni 8 paczek podkladow poporodowych hehe bo w pierwszej ciazy kuplam tyljko 3 i moj m ciagle latal do sklepu bo sie lało jak z kaczki

Ostatnia edycja:
Mój M mnie rozbroił :)
Mówi wczoraj "kochanie, czytałem w gazecie o takim fajnym lakatorze. Końcówka masuje sutki, można z nim wygodnie siedzieć [i dalej się nad nim rozwodzi]... sprawdzałem już w necie. Ja Ci taki kupię jak Ci się spodoba"

:D

Pustiszi, dostaniesz spokojnie w aptece :) ale ja np zamawiałam to wszystko na allegro, razem z małą wyprawką małego.
a Nataniel nosił różowe rzeczy, nie widziałam w tym nic złego jak 2 tygodniowy chłopczyk jest ubrany na różowo ;)
Blue, bella mama są okropne, lepsze są te absorgyn. bella się okropnie rolują w środku

milusia a ty kiedy bedziesz miala usc plci?bo jak lekarz ostatnio nic nie wypatrzyl to moze bedzie cipka ;)
o to chodzi ze nie wiem:eek:wizytę mam 14sierpnia ale pewnie usg nie zrobią bo na połówkowe chyba za wcześnie to będzie ok18tc ale planuję zapisać się na 3d więc pewnie za miesiąc dopiero się dowiemy:eek:

reklama
Do góry