reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Diablica jakie słodkie odrazu bym same ciuszki wytarmosiła :)

Ja mam ciuszki kupione na wyjscie do lekarza czy coś... A tak my sami zero znajomych nikt nie odwiedzi to na te pierwsze 3 czy 4 miesiace to czy niunio bedzie miał kwiatuszki na sobie czy niunia samochodziki to mi absolutnie nie bedzie przeszkadzało :)
a jutro może się dowiemy co się kryje między... :)

reklama
eeee jak widać na focie ja mam sporo niebieskich....kocham niebieski....i młoda ma niebieskie z misiami i ptaszkami takimi fruwającymi hehe:-p

dzięki pustiszi mnie też siepodobają aż sie zdziwiłam że tak dobrze sie przechowaly i ani jedna rzecz nie zniszczona

ja sie zapierałam że moja córa w rózu nie bedzie...wkurzało mnie jak sie urodziła i kazdy jej cos rózowego..ale ale pierwsze zakupy dla niej juz po tej stronie i co? sam róz w torebce hehe...no nie da rady dziewcznka różu nie uniknie tak jak chłopak autek hehe

Własnie ja tez uciekam od tego rozu i dlatego tak wybieram wszystko inne czasami ewidentnie dla chłopca ale no co ja poradze jak ja sama chłopczyca byłam. A tak jak sie wejdzie nawet do sklepu juz komplety spioszki + body + czapeczka itd. Roz albo niebieski a czasami biale ale nie za czesto.

kajtek lepiej mnieć niż nie mieć....co by nie było przecież jak sama mówisz założysz i dziewczynie i chłopakowi...a w razie dziewczyny sprzedasz lub wymienisz te typowo chlopaczkowe. nic sie nie martw

reklama
fifka ruziowy kocyk tez ładny ;)
hehe ja z wymianek babskich nie skorzystam , bd miala siusiora hihihi , przepraszam dalej nie moge sie uspokoic ze szczescia ;))

Do góry