reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Diablica jakie słodkie odrazu bym same ciuszki wytarmosiła :)

Ja mam ciuszki kupione na wyjscie do lekarza czy coś... A tak my sami zero znajomych nikt nie odwiedzi to na te pierwsze 3 czy 4 miesiace to czy niunio bedzie miał kwiatuszki na sobie czy niunia samochodziki to mi absolutnie nie bedzie przeszkadzało :)
a jutro może się dowiemy co się kryje między... :)

reklama
eeee jak widać na focie ja mam sporo niebieskich....kocham niebieski....i młoda ma niebieskie z misiami i ptaszkami takimi fruwającymi hehe:-p

dzięki pustiszi mnie też siepodobają aż sie zdziwiłam że tak dobrze sie przechowaly i ani jedna rzecz nie zniszczona

ja sie zapierałam że moja córa w rózu nie bedzie...wkurzało mnie jak sie urodziła i kazdy jej cos rózowego..ale ale pierwsze zakupy dla niej juz po tej stronie i co? sam róz w torebce hehe...no nie da rady dziewcznka różu nie uniknie tak jak chłopak autek hehe

Własnie ja tez uciekam od tego rozu i dlatego tak wybieram wszystko inne czasami ewidentnie dla chłopca ale no co ja poradze jak ja sama chłopczyca byłam. A tak jak sie wejdzie nawet do sklepu juz komplety spioszki + body + czapeczka itd. Roz albo niebieski a czasami biale ale nie za czesto.

kajtek lepiej mnieć niż nie mieć....co by nie było przecież jak sama mówisz założysz i dziewczynie i chłopakowi...a w razie dziewczyny sprzedasz lub wymienisz te typowo chlopaczkowe. nic sie nie martw

reklama
fifka ruziowy kocyk tez ładny ;)
hehe ja z wymianek babskich nie skorzystam , bd miala siusiora hihihi , przepraszam dalej nie moge sie uspokoic ze szczescia ;))

Do góry