reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Pustiszi, z wyglądu są jak bella ale o wiele lepsze, nie rolują się w środku. miałam własnie dwa opakowania, jedne absorgyn a drugie bella, pierwsze rozpakowałam absorgyn, były ok, potem bella - i myślałam że cho.lery dostanę z tymi wkładami :no::no:
potem do domu można kupić takie zwykłe grube podpaski już z belli.

reklama
vinga mi akurat pasowały bo ja co rusz musialam zmieniac tak sie lało ze mnei wiec u mnie sie nie zdazyly rolowac absorgen były drozsze wiec sie nei polasilam ;):-)ale wiem ze absorgen sa o wiele wygodniejsze bo takie cienkie ;)

DSC00084.jpgDSC00086.jpg

A ja byłam dziś w dwóch ciucholandach i oto co kupiłam :) o żadnym siurasku nie może być mowy :p

Załączniki

• DSC00084.jpg
    DSC00084.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00086.jpg
    DSC00086.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 40
Nie stwierdził definitywnie, użył określenia: "powiedziałbym, że dziewczynka" :) to było na genetycznym, 12 tydzień. 8 sierpnia mam wizytę to się okaże (no chyba, że się dupcią wypnie na rodziców).

Jak chłopak, to przynajmniej nie będzie problemu z imieniem. Dla dziewczyny dalej nie mamy nic wybranego na 100% stąd myślę, że będzie laseczka, żebym nie miała tak dobrze :)

acha, i jest jeszcze jedna ważna informacja: mój mąż ma 3 siostry :-D

Ja byłam w Smyku I norlanie zwariowac można...rzeczy które były przecenione są jeszcze bardziej przecenione....npo body za 7zł...kupiłam niebieskie:)

I byłam w h&m..chciałam kupic spodnie jeansowe ciazowe..149zł...ale nie było rozmiaru...tzn 38 są idealne teraz...taka wiecie...sexi dupcia...ale boje sie za np w 8 miesiacu będa za małe...I pewnie kupię 40....ale nie było/....:(

ojej a ja nie mam jak sie do smyka wybrać wrrrrrrrr uwielbiam ich przeceny bo mi kody przysyłają i rok temu w styczniu kupowałam kurtke zimową na prezent dla chrześniaka meza za 50 % ceny.... niecałe 60 zł zapłaciłam

zazdraszczam...ja kupiłam 40 ciązowe w hm za 30 zł i są za duże ale wiem że dupcia to mi na bank urośnie wiec potem beda jak znalazł....150 zł za spodnie dla mnie kosmos...ale ja mam ślub na karku i wyprawke dziecka do przedszkola wiec wszystko przeliczam:laugh2:

bluelovi - oki ale pierwszą machnoł ci własnie córe co nie? a to malinki pierwsza ciąza.....

reklama
Do góry