reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Pustiszi, z wyglądu są jak bella ale o wiele lepsze, nie rolują się w środku. miałam własnie dwa opakowania, jedne absorgyn a drugie bella, pierwsze rozpakowałam absorgyn, były ok, potem bella - i myślałam że cho.lery dostanę z tymi wkładami :no::no:
potem do domu można kupić takie zwykłe grube podpaski już z belli.

reklama
vinga mi akurat pasowały bo ja co rusz musialam zmieniac tak sie lało ze mnei wiec u mnie sie nie zdazyly rolowac absorgen były drozsze wiec sie nei polasilam ;):-)ale wiem ze absorgen sa o wiele wygodniejsze bo takie cienkie ;)

DSC00084.jpgDSC00086.jpg

A ja byłam dziś w dwóch ciucholandach i oto co kupiłam :) o żadnym siurasku nie może być mowy :p

Załączniki

• DSC00084.jpg
    DSC00084.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC00086.jpg
    DSC00086.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 36
Nie stwierdził definitywnie, użył określenia: "powiedziałbym, że dziewczynka" :) to było na genetycznym, 12 tydzień. 8 sierpnia mam wizytę to się okaże (no chyba, że się dupcią wypnie na rodziców).

Jak chłopak, to przynajmniej nie będzie problemu z imieniem. Dla dziewczyny dalej nie mamy nic wybranego na 100% stąd myślę, że będzie laseczka, żebym nie miała tak dobrze :)

acha, i jest jeszcze jedna ważna informacja: mój mąż ma 3 siostry :-D

Ja byłam w Smyku I norlanie zwariowac można...rzeczy które były przecenione są jeszcze bardziej przecenione....npo body za 7zł...kupiłam niebieskie:)

I byłam w h&m..chciałam kupic spodnie jeansowe ciazowe..149zł...ale nie było rozmiaru...tzn 38 są idealne teraz...taka wiecie...sexi dupcia...ale boje sie za np w 8 miesiacu będa za małe...I pewnie kupię 40....ale nie było/....:(

ojej a ja nie mam jak sie do smyka wybrać wrrrrrrrr uwielbiam ich przeceny bo mi kody przysyłają i rok temu w styczniu kupowałam kurtke zimową na prezent dla chrześniaka meza za 50 % ceny.... niecałe 60 zł zapłaciłam

zazdraszczam...ja kupiłam 40 ciązowe w hm za 30 zł i są za duże ale wiem że dupcia to mi na bank urośnie wiec potem beda jak znalazł....150 zł za spodnie dla mnie kosmos...ale ja mam ślub na karku i wyprawke dziecka do przedszkola wiec wszystko przeliczam:laugh2:

bluelovi - oki ale pierwszą machnoł ci własnie córe co nie? a to malinki pierwsza ciąza.....

reklama
Do góry