reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Pustiszi, łowy jak najbardziej udane - śliczne ciuszki :)
Kasia, widziałam ten leżaczek, super jest :) tylko cena powala trochę. ale jak kogo stać to jest ekstra sprawa :tak:

No pokazałam mamie ten lezaczek I mam zamawiac:) powiedziala ze jest teraz przy kasie I ona kupi Maluszkowi I ma leżeć I czekać...teraz tylko trzeba wybrąć kolor:) ale chyba na brązowy się zdecyduje...

Najbardziej mi zlaeżało zeby meic cos poza lozeczkiem zeby dziecko w ciągu dnia miec też w drugim pokoju...a ten lezaczek można przekształcić w taka malą gondolę, co jest super:)
Idę dzisiaj do Smyka, zobasczyc moze tam będzie, bo mam 20% rabatu:)

Ikasia - będziesz miała chłopca - to mówię ja wróż:) już którys raz czytam, że piszesz "Mateuszek", więc chłop:)

inomama to moze tego tarota wyjmij :))) ja tez bym chetnie sie dowiedziala co tam w brzuszku siedzi :)

ikasia - a lezaczek bardzo fajna sprawa. Ja mialam dla mlodego z fisher price ten z palakiem takim z grzechotkami I on byl na baterie (wibrowal sobie tez) I mozna z niego bylo zrobic potem takie krzeselko/fotelik dla starszaka. Super sprawa kiedy nie ma mozliwosci wstawenia lozeczka/wozka do pokoju dziennego.

Ostatnia edycja:
Inomama ja piszę "MALUSZEK" a nie Mateuszek:p...ja od początku mówię o dzidzi w formie męskiej...jakoś tak si ę na początku utarło I tak mi wygodniej...ale bardziej to jest ze jest dzidziuś więc on...ale jakoś tez mam przeczucie na chłopaka:p moze już niedługo się okaże:)

reklama
Ikasia - super widziałam to kiedyś świetne. I super prezent mi mama kupiła odkurzacz :eek: strasznie zabobonna i przed narodzinami nic nie dotknie w sklepie dla maluszków ...

Do góry