reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Pustiszi najlepiej to miec blizniaki, ja zawsze chcialam, jedna ciaza, jeden porod i od malego maja dzieci towarzystwo , z kim sie bawic. Teraz nawet na pierwszym usg, powiedzialam mojemu ginkowi, ze chcialabym blizniaki..no ale jest jeden słodziak.

reklama
Wlasnie takie dwa bąbelki :):) bo ja bym chciala zeby taka strasznie malutka roznica byla ale skoro rodzimy w styczniu rok ma 12 miesiecy ... :)

Blue ooo tak! Konrad bujania nie był nauczony ale nauczył się ciszy... Adrian teraz będzie miał szkołe przetrwania bo toż dziecku buzi nie zaknebluję :-D Ale podobno maluszki szybko się przyzwyczajają!

Pustiszi hahaha miałam IDENTYCZNIE w pierwszej ciąży! I jak tylko urodziłam zaczęliśmy się starać o drugie bo MARZYŁAM o takiej małej różnicy wieku. Wyszło ze musiałam rok czasu czekać na ciąże no ale i tak jestem zadowolona z takiej różnicy :tak:

Sylka prześliczna ta kołyska!!
Fifka ja też jestem przeciwnikiem bujania. mały zasypia sam w swoim łóżeczku, ostatnio mój tata był strasznie zbulwersowany jak zobaczył mój sposób na usypianie dziecka: wsadzam do łóżeczka, daję smoka i misia, przykrywam i wychodzę z pokoju. jesteśmy już na takim etapie, że młody wie że teraz ma spać i rzadko się zdarza mu płakać. koniec końców i tak zasypia. a mój tata, no jak tak bez bujania??? sami bujali moje siostry aż im głowy odskakiwały...
Pustiszi ja jeszcze na porodówce mówiłam, że chcę zaraz następne dzieciątko :)

Vinga no moj czasem mnie woła żebym z nim posiedziała nim zaśnie... ale mogę nawet z laptopem siedzieć a on uśnie. Wystarczy ze widzi że jestem. Bardzo sobie chwalę takie usypianie... później bujać można i do roku i dłużej...

Pustiszi hehe ja myślałam ze taki objaw jest nienormalny... gadać o drugiej ciąży nie mając jeszcze na rękach pierwszego dziecka :-D ale widzę tu na forum ze dużo jest mam z małymi dziećmi :-)

właśnie dostałam próbki z Musteli, na które czekałam... ze dwa miesiące hehe
DSC01676.jpg
zamówiłam ten zestaw dla dzidziusia i mamy:
-krem przeciw rozstępom
-Krem nawilżający do twarzy dla dziecka
-żel do mycia włosów i ciała

Załączniki

• DSC01676.jpg
    DSC01676.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 39
Vinga - o masz! 2 miesiace mi wczoraj czy przedwczoraj napisali jaki sobie zestaw zycze to chyba odbiore za rok jak nie przyjdzie w ciagu 3 tygodni :):)

reklama
Do góry