reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Pustiszi - bo my tak troche wszystkie z tych czasow ze sie jezdzilo tym co bylo :) Ja z pewnoscia mialam wozek po starszej siostrze, bo ja wszystko po niej mialam....ehhhh a mowia ze niby drugie dziecko ma lepiej ;p hihihihih
Ja bylam wozonoa podobnym cabrioletem :) Zapewne byl brazoay albo takie brunatno czerwony...Bo tylko takie dwa kolory cos kojarze :) A kolorki - jak najbardziej opcja nr2 braz z turkusem :)
A fotki rozbrajajace!!!!!!! :)

reklama
E to ja po bracie jezdzilam i wlasnie buda granatowa a spacerowka wlasnie bordowa :) eeeeh az milo jak wroce do pl to sobie chyba poogladam stare zdjecia :)))

blue bardzo fajna taka komoda....:):) pewnie sie pomieścisz:):)

Ja juz nie mogę sie doczekac, bo 5 października jade z mama do ikei do krakowa I chce juz kupic wszystkie rzeczy do pokoju Młodego:)
A chyba sie nie chwaliłam, ze kupiłam przewijak:) o taki:
prz%20%bfyr.jpg

Fajny bo twardy, usztywniany, wiec fajnie bedzie pasował do łóżeczka...a I tak pewnie kupie na niego okrycie:p

A wczoraj pokazywałam na necie M wózek...bo zmieniłą sie koncepcja, I bardzo mu się spodobałą ta Mura...oglądnęlismy nawet film,....I dzisiaj moze pojdziemy do sklpeu, zeby M zobaczyl na zywo:)
No I dzwonili mi ze sklepu, ze owszem mozna zamówic sobie komplet kół pompowanych...jedno koło 115 zl:szok: I nie daja gwarancji ze przednie nie będą się zacinac:p no nic,..zobaczymy..pewnie zdecydujemy sie na te kauczukowe..pompowane zawsze będzie mozna dokupic:)

Załączniki

• prz%20%bfyr.jpg
    prz%20%bfyr.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry