reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Pustiszi - bo my tak troche wszystkie z tych czasow ze sie jezdzilo tym co bylo :) Ja z pewnoscia mialam wozek po starszej siostrze, bo ja wszystko po niej mialam....ehhhh a mowia ze niby drugie dziecko ma lepiej ;p hihihihih
Ja bylam wozonoa podobnym cabrioletem :) Zapewne byl brazoay albo takie brunatno czerwony...Bo tylko takie dwa kolory cos kojarze :) A kolorki - jak najbardziej opcja nr2 braz z turkusem :)
A fotki rozbrajajace!!!!!!! :)

reklama
E to ja po bracie jezdzilam i wlasnie buda granatowa a spacerowka wlasnie bordowa :) eeeeh az milo jak wroce do pl to sobie chyba poogladam stare zdjecia :)))

blue bardzo fajna taka komoda....:):) pewnie sie pomieścisz:):)

Ja juz nie mogę sie doczekac, bo 5 października jade z mama do ikei do krakowa I chce juz kupic wszystkie rzeczy do pokoju Młodego:)
A chyba sie nie chwaliłam, ze kupiłam przewijak:) o taki:
prz%20%bfyr.jpg

Fajny bo twardy, usztywniany, wiec fajnie bedzie pasował do łóżeczka...a I tak pewnie kupie na niego okrycie:p

A wczoraj pokazywałam na necie M wózek...bo zmieniłą sie koncepcja, I bardzo mu się spodobałą ta Mura...oglądnęlismy nawet film,....I dzisiaj moze pojdziemy do sklpeu, zeby M zobaczyl na zywo:)
No I dzwonili mi ze sklepu, ze owszem mozna zamówic sobie komplet kół pompowanych...jedno koło 115 zl:szok: I nie daja gwarancji ze przednie nie będą się zacinac:p no nic,..zobaczymy..pewnie zdecydujemy sie na te kauczukowe..pompowane zawsze będzie mozna dokupic:)

Załączniki

• prz%20%bfyr.jpg
    prz%20%bfyr.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry