reklama
vinga89
mamusia syneczków
Czikusia pokaż zdjęcia powozu
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ooo jakim??
Czikusia
Fanka BB :)
Wydawało mi sie ze dobra cena nie sugerowalam sie firma logiem czy nie wiadomo czym nie jest jakis super na wypasie jak inne powiem tak: mi odpowiada fajnie sie prowadzi gondola spora bardzo miekka amortyzacja pompowane koła )
dopoki pomagaja nam rodzice postanowilam kupowac jedna rzecz w miesiacu ( no dobra w tym kupilam juz wozek reczniczek i pieluszki tetrowe) bo pozniej nie dam rady kupic wszystkiego na raz
na trzecim zdjeciu ze spiworkiem udalo nam sie kupic w kolorze wozka))
Ps jak byscie widzialy6 mnie z mezem jak go skladamy zeby wlozyc do bagaznika byscie sie posikaly!! zlitowal sie nad nami pan sprzedajacy grzyby i wspolnymi silami zlozylismy go hahahaha
na trzecim zdjeciu ze spiworkiem udalo nam sie kupic w kolorze wozka))
Ps jak byscie widzialy6 mnie z mezem jak go skladamy zeby wlozyc do bagaznika byscie sie posikaly!! zlitowal sie nad nami pan sprzedajacy grzyby i wspolnymi silami zlozylismy go hahahaha
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Czikusia
Fanka BB :)
no wlasnie ta cena mnie na poczatku odstraszyla bo cos za tan i mi sie wydawal i pytam sie pani a to cena pewnie za sama gondole a ona ze nie gondola+ spacerowka
pewnooo sa takie i po 1300, 1500 a nawet i 4000 dla maluszka wszystko ale bez przesady najwazniejsze ze mi odpowwiada jakosciowo super lekko sie prowadzi jest mieciutki bezpieczny obicia sciagane do prania czego chciec wiecej?ahh no i kolor wybralam taki bo nie wykluczam drugiego dzidziusia kiedys tam a jak bym teraz kupila niebieski a pozniej by byla dziewusia to co?
pewnooo sa takie i po 1300, 1500 a nawet i 4000 dla maluszka wszystko ale bez przesady najwazniejsze ze mi odpowwiada jakosciowo super lekko sie prowadzi jest mieciutki bezpieczny obicia sciagane do prania czego chciec wiecej?ahh no i kolor wybralam taki bo nie wykluczam drugiego dzidziusia kiedys tam a jak bym teraz kupila niebieski a pozniej by byla dziewusia to co?