reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
A ja próbowałam przez stronę zamówić i coś nie działało bo jakaś przebudowa i nadal jest. Więc kupiłam na allegro do mycia 2 w 1 i balsam :)

właśnie dostałam próbki z Musteli, na które czekałam... ze dwa miesiące hehe
Zobacz załącznik 582446
zamówiłam ten zestaw dla dzidziusia i mamy:
-krem przeciw rozstępom
-Krem nawilżający do twarzy dla dziecka
-żel do mycia włosów i ciała

ja Dawida w wozku jak juz to bujałam czasem a tak to sie z nim kladlam az zasnal, ale bardzo podoba mi sie jak dzieci sa nauczone tego, ze kladzie sie je do lozka, lozeczka poglaszcze i spia :-)
Natomiast bardzo mnie denerwuje zwlaszcza u niemowlakow, chodzenie z dzieckiem na rekach i usypianie w sposob hustania rekami az zasnie, kiedys bylam na mszy i obok mnie stala kobitka i tak cala msze przekolysala to dziecie na rekach, raz w jedna raz w druga i jeszcze cos mruczala...kurcze alez mnie to draznilo. mam nadzieje , ze nie urazilam ta wypowiedzia mamuski , ktore tak lubia:zawstydzona/y:

Ja dzisiaj przegladalam w necie ozdoby do pokoju iznalazłam literki..I będa chyba takie:
2e3cab4b0e80f614.jpg a do tego takie ozdoby: 21c3ae7f53779a61med.jpg

Załączniki

• 2e3cab4b0e80f614.jpg
    2e3cab4b0e80f614.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 20
  • 21c3ae7f53779a61med.jpg
    21c3ae7f53779a61med.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 13
reklama
Do góry