Pustiszi najlepiej to miec blizniaki, ja zawsze chcialam, jedna ciaza, jeden porod i od malego maja dzieci towarzystwo , z kim sie bawic. Teraz nawet na pierwszym usg, powiedzialam mojemu ginkowi, ze chcialabym blizniaki..no ale jest jeden słodziak.
reklama
P
Pustiszi
Gość
Wlasnie takie dwa bąbelki bo ja bym chciala zeby taka strasznie malutka roznica byla ale skoro rodzimy w styczniu rok ma 12 miesiecy ...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Blue ooo tak! Konrad bujania nie był nauczony ale nauczył się ciszy... Adrian teraz będzie miał szkołe przetrwania bo toż dziecku buzi nie zaknebluję Ale podobno maluszki szybko się przyzwyczajają!
Pustiszi hahaha miałam IDENTYCZNIE w pierwszej ciąży! I jak tylko urodziłam zaczęliśmy się starać o drugie bo MARZYŁAM o takiej małej różnicy wieku. Wyszło ze musiałam rok czasu czekać na ciąże no ale i tak jestem zadowolona z takiej różnicy
Pustiszi hahaha miałam IDENTYCZNIE w pierwszej ciąży! I jak tylko urodziłam zaczęliśmy się starać o drugie bo MARZYŁAM o takiej małej różnicy wieku. Wyszło ze musiałam rok czasu czekać na ciąże no ale i tak jestem zadowolona z takiej różnicy
Anisen
kochamy Cię mocno
ja ma kolezanke córka ze stycznia mały z końca listopada
vinga89
mamusia syneczków
Sylka prześliczna ta kołyska!!
Fifka ja też jestem przeciwnikiem bujania. mały zasypia sam w swoim łóżeczku, ostatnio mój tata był strasznie zbulwersowany jak zobaczył mój sposób na usypianie dziecka: wsadzam do łóżeczka, daję smoka i misia, przykrywam i wychodzę z pokoju. jesteśmy już na takim etapie, że młody wie że teraz ma spać i rzadko się zdarza mu płakać. koniec końców i tak zasypia. a mój tata, no jak tak bez bujania??? sami bujali moje siostry aż im głowy odskakiwały...
Pustiszi ja jeszcze na porodówce mówiłam, że chcę zaraz następne dzieciątko
Fifka ja też jestem przeciwnikiem bujania. mały zasypia sam w swoim łóżeczku, ostatnio mój tata był strasznie zbulwersowany jak zobaczył mój sposób na usypianie dziecka: wsadzam do łóżeczka, daję smoka i misia, przykrywam i wychodzę z pokoju. jesteśmy już na takim etapie, że młody wie że teraz ma spać i rzadko się zdarza mu płakać. koniec końców i tak zasypia. a mój tata, no jak tak bez bujania??? sami bujali moje siostry aż im głowy odskakiwały...
Pustiszi ja jeszcze na porodówce mówiłam, że chcę zaraz następne dzieciątko
P
Pustiszi
Gość
Hehe naprawde ?? To chyba moj pierwszy wychodzi na to od dawna normalny objaw
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Vinga no moj czasem mnie woła żebym z nim posiedziała nim zaśnie... ale mogę nawet z laptopem siedzieć a on uśnie. Wystarczy ze widzi że jestem. Bardzo sobie chwalę takie usypianie... później bujać można i do roku i dłużej...
Pustiszi hehe ja myślałam ze taki objaw jest nienormalny... gadać o drugiej ciąży nie mając jeszcze na rękach pierwszego dziecka ale widzę tu na forum ze dużo jest mam z małymi dziećmi :-)
Pustiszi hehe ja myślałam ze taki objaw jest nienormalny... gadać o drugiej ciąży nie mając jeszcze na rękach pierwszego dziecka ale widzę tu na forum ze dużo jest mam z małymi dziećmi :-)
vinga89
mamusia syneczków
P
Pustiszi
Gość
Vinga - o masz! 2 miesiace mi wczoraj czy przedwczoraj napisali jaki sobie zestaw zycze to chyba odbiore za rok jak nie przyjdzie w ciagu 3 tygodni
reklama
vinga89
mamusia syneczków
Pustiszi ja w ogóle zapomniałam że to zamawiałam... ciekawe kiedy reszta próbek przyjdzie bo trochę z Twojej listy zamówiłam