reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Kasia ja przed swoim Alanem w życiu dziecka nawet na rękach nie trzymałam. A jak pojechałam w odwietki do szwagra, to aż się przeraziłam, że to takie maleństwo i ja takie zaraz będę miała.
Jak się urodził, to szok, ja go dotknąć, jak podnieść, zeby krzywdy nie zrobić. Aż w końcu sobie pomyślałam, jestem matką, przecież krzywdy nie zrobię, on jest mój taki malutki i bezbronny.
Wszystkiego się nauczyłam, zyskałam doświadczenie. A więc bądź spokojna, każda przez to przechodziła

reklama
Diablica, milos ie czyta takie rzeczy..ja nie ukrywam, ze mailabym tak jakby byla to coreczka..a ze bedzie synus, ktory ma straszego braciszka wiec tych szalenstw sila rzeczy jest o wiele mniej..z racji ekonomicznych duzo rzeczy odziedziczy po bracie.
Z Dawidem mielismy bzika i kupowalismy, kupowalismy az ponad stan...fajne to bylo:-).
A teraz mam zaledwie killka nowych cisuzkow, jeszcze jest troche rzeczy do kupienia..ale nie duzo.
Najgorsze, ze pomimo tego , ze Dawid mial nowy wozeczek i bardzo malo go uzywal wiec jest jak nowy i moglby byc dla brata to stala sie rzecz nie zrozumiala, zginal nam caly stelaz z kolkami, zostala gondola, spacerowka..a kolek nie ma.. wiec totalna lipa.., musimy przez to kupic drugi wozek.

Sylka to tak jak u mnie, w pierwszej ciąży szalałam z zakupami, tylko jak dowiedziałam się, ze chłopak. Przed tym trochę też. A teraz nic. Czekam na potwierdzenie płci, wtedy dokupię co brakuje.
JA uwielbiam patrzeć na te dziecięce ubranka, a buciki zwłaszcza :-)

a ja dzisiaj zaglądnełam do lumpexu I kupilam Synkowi bluzę szarą z h&m...praktycznie nówka...super, mega jestem zadowolona...I jeszcze w smyku buciki pod kolor bluzy:) A jutro jade do taki rynek gdzie jest babka ktora ma rzeczy sprowadzane ze stanów I anglii dla dzieciaczków to moze cos kupie:):):)

bluelovi ja mialam kupic ten drugi (solaris)uzywany, ale naczytalam sie ze spacerowka jest zle wyprofilowana i dziecko zjezdza i kregoslup ma wygiety, ze hamukce nie sa zsynchronizowane, i ze kola awaryjne. poczytaj o nich, bo dla mnie awaryjnosc jest wazna. a zdziwiolo mnie to ze ci ludzie sprzedawali wozek ja nowka 3 w 1 a dziecko ma dopiero 9 miesiecy.
faktycznie hamulce b. ciezko chodzily, a i siedzenie w spacerowce sie ciezko kladlo i nawet nie dalo sie na plasko...albo tak ciezko ze ja nie dalam rady. a to jest dla mnie wazne y jak dziecko zasnie spalo na plasko. mozesz gdzies isc wymacac ten woezek?

Blue Ja chyba tez bym wybrała nr 2. Ja mam tez dylemat z wózkami i to nie mały :)

Co i rusz do mojej listy dochodzą jakies nowe . co byscie radziły????
dodam tylko, ze z oglądania na żywo moim faworytem jest nr 1 mega duzy wysoki wygodny jakis w prowadzeniu :)kolor szary :)

TUTEK TIRSO Wózek 2w1 NOWOŚĆ 2013 +Parasol-Kolory (3499722841) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

nr 2 kolor 13
3w1 Wózek Baby Heaven line ALU+fotelik-wózki TAKO (3524204274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

nr 3 tylko taki akurat teraz znalazlam ale głównie chodzi tu o model, bo uzywany ok ale cos pisze ze kola z deka zajechane :)

Wózek Bebecar wielofunkcyjny (3527980723) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i implast nr 4
Implast BOLDER SD ECOLINE od ręki Warszawa (3506981816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Co byscie proponowały? :) dla mnie póki co faworyt nr 1 bo jest serio duzy i wysoki a tak miękko sie prowadzi:) ale zdecydowana to jeszcze nie jestem !

reklama
blue z tej dwójki ja tez bym wybrala nr 2...chociaz mi ogolnie te bebetto sie nie podobaja...głównie spacerówka...

Do góry