reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Blue do mnie bardziej przemawia ten drugi - Solaris, choć nie widziałam żadnego z nich na żywo... więc pewna nie jestem...

Blanka zdecydowanie Implast!! Bardzo mi się ten wózek podoba! :tak: choć z tych co pokazałaś najmniej podoba mi się numer 3... czyli Bebecar. Pozostałe wyglądają całkiem ciekawie :tak:

reklama
dziewczyny ja was na bierząco czytam ale jestem na innym kompie u siostry i tak pozostanie jeszcze z 2 tyg....i ta klawiatura doprowadza mnie do szału dlatego tak mało piszę.

o tak teraz jak juz wiem co mi w brzusiu stuka i puka to poszaleję....moge w koncu liste zrobić.
Och uwielbiam was laski.....

Hej dziewczyny :) Byłam dzisiaj na zakupach z serii aptecznej i kosmetycznej :) Pani w aptece polecała kosmetyki z firmy MUSTELA - czy którą z was stosowała te kosmetyki?

Blanca mi tez najbardziej sie implast podobał...ma fajną dużą gondolę...sama się nad nim zastanawiałam...ale stwierdziłam, ze za tą cenę wolę x-landera:)...

A nie chwaliłam sie ze dostaniemy od kuzynki męża fotelik maxi cosi....wiec odpada nam zakup:)

Kaha ponoć jest najlepszy, ale też i cena powala, a taką jedna buteleczka zużywa się w miesiąc, jak stosuje się regularnie jak tam piszą. Mi dermatolog w pierwszej ciąży polecała Pharmaceris Folic, jednak nie było mnie na to stać, używałam Ziajka Mama Mija
Ikasia to super, ze dostałaś fotelik, parę stówek w kieszeni

dobra więc jak ja wroce do domu to wybieram sie na hm napad....mają super śpiworek kombinezon na styczniowe mrozy dla maluszków i boskie komplety własnie w beżu który podobnie jak Ikasia uwielbiam....nadal nie wierzę że bede mieć syna hahahahaha.

Blue z Twoich wozkow podoba mi sie bardziej Solaris nr 239,11,260,261
Blanka a z Twoich Implast, kolor stone i safari, jakbym miala miec dziewczynke to zastanwialabym sie nad sliwkowym bardzo mi sie podoba ten kolor.

A ja Wam moge polecic wozek z firmy BEXA,jest dobry do prowadzenia i bujania.
_______bexa___3w1__ B4X______ ROXY White___NOWOŚĆ (3529758107) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ten tez mi sie podoba

[url]http://allegro.pl/tako-laret-imitacja-lnu-3w1-parasolka-eco-len-i3505021757.html

[/URL]

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny,
Ja od wczoraj w domu mam X-landera - co prawda używany, ale dałam za niego całe 250 zł :) Jest wersji kolorystycznej blady granat z limonką. No i ma jedno koło z przodu, tak ja na zdjęciu z prawej. Myślałam, że będzie trochę lżejszy, no ale to pewnie przez pompowane koła, trochę więcej waży...
wózek1.jpgwózek.jpg

Kaha co do Musteli - ja używałam w pierwszej ciąży i wg mnie jakość nie warta tej ceny. Stosowałam krem przeciw rozstępom i po ciąży zmniejszający ich widoczność i szczerze powiem nie widziałam lepszych efektów, niż po tańszych kremach. Ale wiadomo, że ile dziewczyn tyle opinii pewnie ;)

Załączniki

• wózek1.jpg
    wózek1.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 24
  • wózek.jpg
    wózek.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Ja poszukuje wózka używanego. Mniej wydam i nie będzie takiego żalu, jak ktoś mi ukradnie. W razie czego spacerówka jest po synku. Więcej dzieci nie planuje. Mam nadzieję, że będzie niezniszczony i będę z niego zadowolona

Do góry