reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Ja nienawidzę miekkich staników :-D ale podczas karmienia jak piersi były czasem jak kamienie szybko je doceniłam :tak: później śmiesznie byłona sztywne się przerzucić :-)

Inomama to faktycznie miałaś felerne... ja miałam za pare zł z allegro i odpinały się jedną ręką... chyba dłużej zajęłoby mi odpięcie ramionka z normalnego stanika :-D

Kasia każda z nas była pieroródką i się uczuła :-) Ja to w sumie niedawno miałam... jeszcze na "gorąco" jestem po obsłudze z niemowlęciem :-D

reklama
ja tez polecam mimo wszystko do karmienia miekkie staniki, ja kupowalam na wsi w sklepie za ok 20 zl chyba, dobrze juz nie pamietam bo to 3 lata temu bylo, ale mam je jeszcze bo zostawialam w razie czego i jezeli rozmiar bedzie dobry to sie uciesze

ja tez jestem za miekkimi...choc nigdy nie nosilam nawet sportowych. Zawsze mialam usztywniane...Ale po porodzie tak mi jakos wygodnie bylo. Poza tym mialam tyle mleka ze czasem samo ciekloi w dzien I w nocy I mimo karmienia nocnego budzilam sie z wkladkami laktacyjnymi cieknacymi...Tak ze nawet sobie nie wyobrazam isc spac w takim usztywnianym...chyba bym oszalala:) A w takim mieciutkim super komfort :)

W usztywnianym też nie wyobrażam sobie spać :D
Dzisiaj jadę z M po wanienkę i inne pierdołki :) Już nie mogę się doczekać :p Uwielbiam kupować dla dzidzi :)

dziewczyny ja dzis od pierwszej w nocy do 5 rano nie spalam jak ja sie cieszę że bedę miała tego synka.....jestem wniebowzięta...dziś pojechałam rano na rynek obkupić córe do przedszkola i kazde stoisko z ciuszkami dla dzieci moje...rozpływałam sie nad traktorkami....i samochodzikami...jeju a w FF w tesco sa takie p-rześliczne beżowe skarpetki i czapeczki.....no szczęście sie ze mnie aż wylewa bokami hehe

dziewczyny ja dzis od pierwszej w nocy do 5 rano nie spalam jak ja sie cieszę że bedę miała tego synka.....jestem wniebowzięta...dziś pojechałam rano na rynek obkupić córe do przedszkola i kazde stoisko z ciuszkami dla dzieci moje...rozpływałam sie nad traktorkami....i samochodzikami...jeju a w FF w tesco sa takie p-rześliczne beżowe skarpetki i czapeczki.....no szczęście sie ze mnie aż wylewa bokami hehe
I tak powinna wygladac kazda mamusia :) Superrrr!!! )

diablica widzę ze Ty szalejesz ze szczęścia:) to teraz szalej z zakupami:)

Ja w tym miesicu muszę troszke przystopowac z szalenstwami zakupowymi, bo troszke nas po kieszeni szarpnely wakacje...teraz czekam na październik az M dostanie większą premię z pracy I chce wszystko juz zakupic:)

reklama
Kasia, dokładnie, każda z nas była pierworódką i też nie wiedziała co i jak. ja jeszcze rok temu chodziłam w ciąży przecież ;)

ja miałam to nieszczęście, że dostałam zapalenia piersi. okropny ból. zrobił mi się zator bo w jakiś sposób ucisnęłam pierś podczas spania i nim się obejrzałam to od razu gorączka, dreszcze... jeszcze sama z małym w takim stanie... dlatego znając te uczucie w życiu w czasie karmienia nie założę usztywnianego stanika.
teraz chodzę w usztywnianych ale jak karmię, w życiu nie założę :no: piersiom znacznie lepiej w samym materiale bez żadnych usztywniaczy
Diabliczko, ale super się czyta takie wpisy, aż mnie tym szczęściem zaraziłaś :)

Do góry