reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Sylka ten Bexa nawet nawet :)

Ja też bym z jednej strony chciała używany, a potem ładną spacerówkę kupiłabym nową taką jaka mi sie podoba. Ale mam problem z tym, ze te wózki co mi sie najbardziej podobają to na używane trafić nie moge:) Rozważam ewentualne kupno implasta uzywanego za 600zł plus koszt przesyłki... :)

reklama
Ja akurat nie jestem zwolenniczką trójkołowców...

Ja też myślę nad używanym no ale mam jeszcze czas bo chce kupić wózek dopiero po porodzie. :-)

Fifka ja też nie jestem za trójkołowymi wózkami. Ale czemu mnie to nie dziwi, ze znow sie zgadzamy...:szok:
Prowadzilam kiedyś trojkołowca kolezanki i o nie , to nie dla mnie :)

Ja sie rozglądam za uzywanymi to z tych nowszych modeli bardzo nikt nie sprzedaje jeszcze .... ze dwa bebecar wypatrzyłam no i implast . Aukcja z implastem konczy sie za 2 dni wiec mam coraz mniej czasu do namysłu, ale kurcze kogo nie pytam o radę kazdy doradza mi właśnie ten wózek wiec moze powinnam sie zdecydować !

Hahaha Blanka :-D No tak... Jak kazdy radzi to może i dobry pomysł? Ja na razie nawet nie oglądam bo mam swojego Tako na zimę i śniegi. X landera kupie dopiero bliżej wiosny.

Ja też prowadziłam trójkołowca i kiedy np. trzeba unieść tyle koła - bo o coś zahaczyły można wózek łatwo przewrócić. No ale mówie każdy ma inne wymagania na moich wertepach bym nie dała rady :tak:

Ja mam spacerówkę trzykołową Espiro Magic 3, teraz wiem, ze chce 4 kołowy wózek. Nie to, ze mi źle prowadzić, czy jest nie stabilny, bo jest wręcz przeciwnie. Tylko to, ze jak jest podjazd dla wózków, a po środku schodki to nie da się wjechać 3 kołówką

ja na pewno kupie uzywany, tylko wlasnie, zeby znalesc model jaki chce, codzinnie sledze tablice.pl. Ja mialam nowy dla Dawida i co okazalo sie , ze polowa z niego zginela:biggrin2:

A jak kupujecie nowy, to tez mozna go zawsze sprzedac pozniej.

Marika Twoj synek chodzi do zerowki, bo widze , ze jest rocznik mojego Dawida 2008.

marika no wlasnei ja sie kiedys sralam za 3 kołowką a teraz juz mnie nie kreci jakos ;))
ja wam podawalam 2 modele a wkoncu jestem zdecydowana na 3 ..hm :) i za przystepna cene z maxi cosi city jak chcialam wiec najpierw pojadde do hurtowni obejrzec czy funkcjonalny a kolor blekitny alno jasny ,sivy nie wiem jeszcze . ten solaris ciagle mnie pociaga koorystyka ale opinie neizbyt pochlebne i buda nie naciagana tak jak w luce i oczywiscie luca ma mozliwosc bialego stelaza zakochalam sie ;)

3w1 Wózek Luca Bebetto ALU+fotelik Maxi Cosi GRATI (3518953517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
blanka a co do twoich to spodobal mi sie implast bolder a co do opini to vinga sie najlepiej wypowie ona ma taki dla nataniela :)

Bede miała synkaKubusia..:Djestem przeszczesliwa:D

Zobacz załącznik 581530Zobacz załącznik 581531

Zdjęcie0611.jpgZdjęcie0614.jpgZdjęcie0621.jpg
Zdjęcie0615.jpgZdjęcie0620.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0611.jpg
    Zdjęcie0611.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 37
  • Zdjęcie0614.jpg
    Zdjęcie0614.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 31
  • Zdjęcie0621.jpg
    Zdjęcie0621.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 38
  • Zdjęcie0615.jpg
    Zdjęcie0615.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 32
  • Zdjęcie0620.jpg
    Zdjęcie0620.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Ja nie mogę sobie wychwalić 3-kołowego> Super sprawa do prowadzenia np w piachu na spacerze po plaży lub wertepach leśnych. A co do podjazdów dla wózków - nigdy nie korzystałam ;) zawsze wolałam wózek pod pachę i wnieść. Taka strongwomen ze mnie ;)
Pewnie ile nas tu na forum, tyle opinii. Każda musi znaleźć taki, który jej najlepiej odpowiada. My, nie-pierworódki mamy o tyle lepiej, że już pierwsze doświadczenia za nami i wiemy już co nam się np nie sprawdziło.

Do góry