reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

ikasia ja tez mialam ta wanienke z ikei dla luski tyle ze z niebieskimi poslizgami , fajna tylko ze na bardzo krotko starczyla bo malutka a te poslizgi fajne ale musialam pieluszki klasc tetrowe bo sie dzidzi tylek odgniatal ;(

reklama
rada jak bedziecie coś wieszać przy ścianie nad łózeczkiem dziecka bierzcie pod uwage że baby stanie w końcu na nogi i bedzie to łapać i starać sie wepchac do buzi...niech będzie wystarczająco wysoko.

ha ja też przygotowywuję sie do remontu...tzn. to zwykle malowanie pokoju-sypialni plus mam nadzieję przekonam męzula do jakies fototapety bajkowej....a w reszcie domu to tylko takie odświerzenie ścian

a ja pojechalam dzisi z moim m do centrum handlowego do hm tam gdzie jest ciazowy i kupilam sobie dwie bluzki (obiecuje jutro dodac zdjecia dzisiaj juz nei dam rady nei chce mi sie :) jedna nataka czarnobiale paseczki na krotki rekaw jak urosnie wiecej brzuszek to idealnie bedzie teraz troszke przyduza w brzuszku :) a druga taka bardxziej elegancka granatowa mozna teraz no niosic w upaly jako sukienke ;) jutro dodam na spokojnie zdjecia :) a i obie takei bo i jedna i druga po 30 zl ;) jedna tak kosztowala a druga chyba byla ostatnia bo przecenili z 79.99 na 30 zl ;)i to mi sie podoba, dzisiaj m wybieral az sie zdziwilam ;))mowil ta nei ta nei o ta ci kupie hehe :) a na jesien dostane dzinsy no drogie bo po 150 zl takie na gumeczke na brzuszku i jakies cieplejsze bluzeczki i sweterki ;) nie bede duzo kupowac bo zaraz i tak urodze ;)) hehe

Ja dziś się skusiłam i weszłam do szmateksu :) I po raz pierwszy w tym szmateksie znalazłam ciuchy ciążowe - 2 pary spodni (jedne materiałowe, drugie rybaczki jeansowe 3/4). I obie pary jak na mnie :D Nie mogłam ich nie wziąć :) Zapłaciłam majątek ;) 9,99zł za obie pary :D hehe.
Ale na razie bronię się przed spoglądaniem w stronę ciuszków dla dzidzi :) Najpierw chcę poznać płeć i przejrzeć ciuchy jakie ma dla mnie bratowa :) I wtedy będę mogła poszaleć, bo będę wiedziała ile mi trzeba.

Dobry wieczór... może ktoś tam jeszcze jest poza mną ;)
Chciałam się pochwalić - kupiliśmy dziś komodę kąpielową! Dokładnie taką, jak tu:
COSATTO Komoda kąpielowa EASI PEASI ~ w porównywarce cen
Jest używana, z tego, co wiem, to 3 miesiące. Ludzie, od których ją kupiliśmy dostali ją w prezencie, ale mają tak małe mieszkanko, że jest dla nich zbyt duża. Dziewczyny, ona jest praktycznie nowiutka! Kółka ma tylko przybrudzone, a tak to nic a nic nie znać, że to używka, a daliśmy za nią w sumie mniej niż 50% ceny, i to jeszcze tu, w Wawie. Jestem z nas mega zadowolona! :happy2:

Anietka woow no to fajną okazję złapałaś!! :-D

A ja się jeszcze pochwalę co zrobiłam na ścianie nad łóżeczkiem:

P1060967.jpg

(hehe mąż się załapał...) To namalowałam na ścianie farbami do ścian :tak: Przy okazji widać łóżeczko i komode przygotowaną dla malucha! (jeszcze widać że kącik nie skończony był) Adrian będzie miał taki sam kącik bo malunki jeszcze są, no i łóżeczko, komoda i pościel po Konradzie dostanie w spadku :-D

Malowałam nie raz na ścianach obrazy dla ludzi w domach.

Załączniki

• P1060967.jpg
    P1060967.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 75
reklama
ej fifka do mnie masz nie daleko [aż tak] wpadnij na kawe-przy okazji powiedz jakie farbki kupić...malniesz nam coś na ścianie? bo ja w szoku jestem talenciara z ciebie że hoho...zazdroszczę.

antinetka- wow świetna komoda....jak masz gdzie ja stawiać to ja bym sie sekundy nie zastanawiała bo jest boska. jak ja załuje że nie mam gdzie takiego cudu ulokować

Ostatnia edycja:
Do góry