ikasia ja tez mialam ta wanienke z ikei dla luski tyle ze z niebieskimi poslizgami , fajna tylko ze na bardzo krotko starczyla bo malutka a te poslizgi fajne ale musialam pieluszki klasc tetrowe bo sie dzidzi tylek odgniatal ;(
reklama
diablica3010
mama na cały etat
rada jak bedziecie coś wieszać przy ścianie nad łózeczkiem dziecka bierzcie pod uwage że baby stanie w końcu na nogi i bedzie to łapać i starać sie wepchac do buzi...niech będzie wystarczająco wysoko.
ha ja też przygotowywuję sie do remontu...tzn. to zwykle malowanie pokoju-sypialni plus mam nadzieję przekonam męzula do jakies fototapety bajkowej....a w reszcie domu to tylko takie odświerzenie ścian
ha ja też przygotowywuję sie do remontu...tzn. to zwykle malowanie pokoju-sypialni plus mam nadzieję przekonam męzula do jakies fototapety bajkowej....a w reszcie domu to tylko takie odświerzenie ścian
P
Pustiszi
Gość
Diablica - celna uwaga
U mnie najlepiej sprawdza się najzwyklejsze łóżeczko - takie ze sztachetkami
a ja pojechalam dzisi z moim m do centrum handlowego do hm tam gdzie jest ciazowy i kupilam sobie dwie bluzki (obiecuje jutro dodac zdjecia dzisiaj juz nei dam rady nei chce mi sie jedna nataka czarnobiale paseczki na krotki rekaw jak urosnie wiecej brzuszek to idealnie bedzie teraz troszke przyduza w brzuszku a druga taka bardxziej elegancka granatowa mozna teraz no niosic w upaly jako sukienke jutro dodam na spokojnie zdjecia a i obie takei bo i jedna i druga po 30 zl jedna tak kosztowala a druga chyba byla ostatnia bo przecenili z 79.99 na 30 zl i to mi sie podoba, dzisiaj m wybieral az sie zdziwilam )mowil ta nei ta nei o ta ci kupie hehe a na jesien dostane dzinsy no drogie bo po 150 zl takie na gumeczke na brzuszku i jakies cieplejsze bluzeczki i sweterki nie bede duzo kupowac bo zaraz i tak urodze ) hehe
Ja dziś się skusiłam i weszłam do szmateksu I po raz pierwszy w tym szmateksie znalazłam ciuchy ciążowe - 2 pary spodni (jedne materiałowe, drugie rybaczki jeansowe 3/4). I obie pary jak na mnie Nie mogłam ich nie wziąć Zapłaciłam majątek 9,99zł za obie pary hehe.
Ale na razie bronię się przed spoglądaniem w stronę ciuszków dla dzidzi Najpierw chcę poznać płeć i przejrzeć ciuchy jakie ma dla mnie bratowa I wtedy będę mogła poszaleć, bo będę wiedziała ile mi trzeba.
Ale na razie bronię się przed spoglądaniem w stronę ciuszków dla dzidzi Najpierw chcę poznać płeć i przejrzeć ciuchy jakie ma dla mnie bratowa I wtedy będę mogła poszaleć, bo będę wiedziała ile mi trzeba.
diablica3010
mama na cały etat
bluelovi,salli- bardzo rozsądnie...a blue zastanawiam sie czy nie kupiłysmy w hm te same bluzki hehe chodzi mi o tą w paseczki
Dobry wieczór... może ktoś tam jeszcze jest poza mną
Chciałam się pochwalić - kupiliśmy dziś komodę kąpielową! Dokładnie taką, jak tu:
COSATTO Komoda kąpielowa EASI PEASI ~ w porównywarce cen
Jest używana, z tego, co wiem, to 3 miesiące. Ludzie, od których ją kupiliśmy dostali ją w prezencie, ale mają tak małe mieszkanko, że jest dla nich zbyt duża. Dziewczyny, ona jest praktycznie nowiutka! Kółka ma tylko przybrudzone, a tak to nic a nic nie znać, że to używka, a daliśmy za nią w sumie mniej niż 50% ceny, i to jeszcze tu, w Wawie. Jestem z nas mega zadowolona!
Chciałam się pochwalić - kupiliśmy dziś komodę kąpielową! Dokładnie taką, jak tu:
COSATTO Komoda kąpielowa EASI PEASI ~ w porównywarce cen
Jest używana, z tego, co wiem, to 3 miesiące. Ludzie, od których ją kupiliśmy dostali ją w prezencie, ale mają tak małe mieszkanko, że jest dla nich zbyt duża. Dziewczyny, ona jest praktycznie nowiutka! Kółka ma tylko przybrudzone, a tak to nic a nic nie znać, że to używka, a daliśmy za nią w sumie mniej niż 50% ceny, i to jeszcze tu, w Wawie. Jestem z nas mega zadowolona!
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Anietka woow no to fajną okazję złapałaś!!
A ja się jeszcze pochwalę co zrobiłam na ścianie nad łóżeczkiem:
(hehe mąż się załapał...) To namalowałam na ścianie farbami do ścian Przy okazji widać łóżeczko i komode przygotowaną dla malucha! (jeszcze widać że kącik nie skończony był) Adrian będzie miał taki sam kącik bo malunki jeszcze są, no i łóżeczko, komoda i pościel po Konradzie dostanie w spadku
Malowałam nie raz na ścianach obrazy dla ludzi w domach.
A ja się jeszcze pochwalę co zrobiłam na ścianie nad łóżeczkiem:
(hehe mąż się załapał...) To namalowałam na ścianie farbami do ścian Przy okazji widać łóżeczko i komode przygotowaną dla malucha! (jeszcze widać że kącik nie skończony był) Adrian będzie miał taki sam kącik bo malunki jeszcze są, no i łóżeczko, komoda i pościel po Konradzie dostanie w spadku
Malowałam nie raz na ścianach obrazy dla ludzi w domach.
Załączniki
reklama
diablica3010
mama na cały etat
ej fifka do mnie masz nie daleko [aż tak] wpadnij na kawe-przy okazji powiedz jakie farbki kupić...malniesz nam coś na ścianie? bo ja w szoku jestem talenciara z ciebie że hoho...zazdroszczę.
antinetka- wow świetna komoda....jak masz gdzie ja stawiać to ja bym sie sekundy nie zastanawiała bo jest boska. jak ja załuje że nie mam gdzie takiego cudu ulokować
antinetka- wow świetna komoda....jak masz gdzie ja stawiać to ja bym sie sekundy nie zastanawiała bo jest boska. jak ja załuje że nie mam gdzie takiego cudu ulokować
Ostatnia edycja: