reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
męskie ślicznosci pustiszi za 1 euro to jak za darmo....

mój jak jeździł do grecji w czasie najwiekszego kryzysu to nakupował córze mnóstwo ciuszków.....taniocha wyprzedawali wszystko byleby sie utrzymać...żałuje że teraz nie jeździ w tamte strony...choć jak bedzie dziewczyna to w sumie nie musi....będę załowała bardziej jak będzie syn

No suuuper taniocha wiecej bylo dla dzieczynek ale teraz wlasnie wszystko przecieniaja :) bo tak kazdy ciuszek 4 albo 5 € to juz duzo tylko pajacyki nie na wyprzedazy to ja jeszcze poczekam moze nowa kolekcja bedzie a te starsze wyprzedadzą na co licze :):) i rzeczywiście już wiedzac jaka płeć oj jest o wiele wygodniej robić zakupy...

pustiszi prawda ? heh sliczne te ubranka chlopczynskie takie hihi ;) ja bede dumna jak wejde do sklepu i kupie jakiegos pirackiego pajaca dla mojego wojtulaa! :)

Byłam w H&M i znalazłam spodnie w moim roz .. o dziwko zmiesciłam sie w 46 :szok: tylko ze ja miałm upatrzone tansze za 80 zł ale mój P powiedział ze nie beda pasowac.. wiec wybralismy dzinsowe z panelem na brzuszek.. ale ta cena 150 zł to ehhh... Ale kupiłam :) ciekawe czy dotwaja do stycznia hah...:p

Kupiłam tez 2 fajne body z długim rekawem ... po 6 zł na metce pisza ceny w innych walutach ... wiec zapłaciłam 1,50 € :)

to te body i ja w spodniach które kupiłam :)

SPODNIE (1).jpgSPODNIE (2).jpgSPODNIE (3).jpgBODY (2).jpgBODY (1).jpgSPODNIE (4).jpg

Załączniki

• SPODNIE (1).jpg
    SPODNIE (1).jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 35
  • SPODNIE (2).jpg
    SPODNIE (2).jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 54
  • SPODNIE (3).jpg
    SPODNIE (3).jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 41
  • BODY (2).jpg
    BODY (2).jpg
    24 KB · Wyświetleń: 39
  • BODY (1).jpg
    BODY (1).jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 37
  • SPODNIE (4).jpg
    SPODNIE (4).jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Łóżeczka i wózki mam przejrzane od a do z na ebay'u ..ale i tak poczeka na jakieś promocje ze sklepu... Mam już nawet pomysł na zwierzątka jakie namaluje na ścianach chyba że zrobie od razu taki chłopięcy pirat samolot itp. Dużo jest tych naklejek na ściane wiec z nich przerysuję na ścianę kilka (więcej radości jak się samemu coś zrobi) :)

A ja się pochwalę, że w ikei dzisiaj jak bylismy kupilismy wanienkę dla dzidziusia...dalismy 19zł...fajna, biała z zielonymi elemntami, antyposlizgami...:)

Pustiszi ja nad łózeczkiem będę kupowac literki takie przykeljane z imieniem dzidziusia I rózne kwaituszki lib traktorki..zlaezy kto się u mnie tam ukrywaL:):)

reklama
No super są :) ja myślałam nad literkami ale w formie poduszeczek mama krawcowa napewno by mi uszyła albo drewniane literaki suuuper http://www.abcliterki.pl/?id=pokaz_produkt&id_prod=97247 :) jest tyle inspiracji i takich właśnie mało pieniężnych ;) musze jeszze poszukac czegos ale na ebayu niemeckim bo ja na allegro nie moge kupic tzn. Moge ale problem pozniej z wysylka..

Nie wiem tylko czy sens robic pokoj dziecka z misie zyrafki itp. Czy odrazu w strone typowo chłopięcą żeby miał kilka lat musze to obgadac z moim R.

Strasznie zastanawiam sie nad fotelem bujanym ale nie takim wiklinowym że odchyla se na okropną skale tylko takie drewniane i nowe strasznie drogie ale takie do odświeżenia można fajnie wylicytiwać papier ścierny lakierobejca i już :)

Do góry