reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

komoda śliczna :) ja zostanę jednak przy wanience chyba bo tu grosz tam grosz wiadomo...

fifka - rysunki przecudne !!!

reklama
Fifka, śliczności! Gdybyś miała ochotę wpaść do Wawy, to ja ci przygotuję kawałek ściany, oki? ;-)
Pustiszi, my musieliśmy poniekąd wybrać taką opcję, bo w łazience nie mam żadnej możliwości kąpieli dziecka - jest bardzo malutka i jest w niej tylko prysznic, a w tzw. salonie też odpada... więc ten "kombajn" będzie sobie stał w dzieciowym pokoiku na stałe.
Ale powiem wam, że jestem nią zachwycona, pół wieczoru sobie wyobrażałam, jak z małżem kąpiemy dziecia :happy:

Diablica ja malowałam nie raz pokoje dla dzieci i sale w przedszkolu :) Kiedyś tak sobie dorabiałam... Teraz niestety czasu brak przy maluchu...

jak ja bym chciała tak ozdobić pokoik maluchów, śliczne te rysuneczki :) mi zostają tylko naklejki na ścianę bo talentu niestety nie mam

Oj ja bym zaszalała jakbym mogła ozdobić cały pokój... - już widzę te spidermany itp... ale niestety..na razie dzieci urzędują z nami a nad odzielnymi pokojami (bo są dwa tylko do remontu) zajmiemy się jak wróce do pracy... na razie ciężko z jeden wypłaty...

Antinetka - zgadzam sie naprawdę, bo ja sama też bym taka chciała nawet okiem wybraźni ją wyposażyłam ;). Super jest tak komódka, tylko mi mój powiedział że moment dziecko wyrosnie a musimy patrzec za i przeciw :(

antinetka swietna komoda u mnie by nie bylo miejca, poku malutka byla mala moj m nosil mi mala wanienke stawial na lozko a pozneij wkladalismy wanienke do wany i musialam sie chylac ;)) heh
fifka masz swietny dar hehe naprawde zazdroszcze moja matka taka talenciara kiedys byla jakie mi ladne rysunki malowala a teraz juz chyba zapomniala ;(ja niestety nie odziedziczylam :)
diablica tak taka w poziome czarno biale paseczki na krotki rekaw a po bokach ma takie jakby sciagawki zeby brzuszek podkreslic ;)) to ta? byly tak jeszcze w granatowe, bordowe paski ;) ?po 30 zl/bardzo ladnie lezy wiec wzielam bo niedroga :)

Ania00 - no właśnie a ja byłam też w sklepie patrzyłam te komplety bo i u mnie łózeczko szafa i komoda też jakoś od 350e. i to ze sklejki rok używania szuflad i z zawiasów same by wyszły :( wiem że napewno łóżeczko przywieziemy z polski bo te też 200euro eeeh ale nic więcej bo transport odpada
aaaaa wyprawka dla maluszka świetna :)

reklama
Antinetka, jak coś, ja też w ten sposób pracuję czasem (oj wiele rzeczy robię), poszukam zdjęć i podeślę :) No i...mieszkam w Warszawie.

Do góry