reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

komoda śliczna :) ja zostanę jednak przy wanience chyba bo tu grosz tam grosz wiadomo...

fifka - rysunki przecudne !!!

reklama
Fifka, śliczności! Gdybyś miała ochotę wpaść do Wawy, to ja ci przygotuję kawałek ściany, oki? ;-)
Pustiszi, my musieliśmy poniekąd wybrać taką opcję, bo w łazience nie mam żadnej możliwości kąpieli dziecka - jest bardzo malutka i jest w niej tylko prysznic, a w tzw. salonie też odpada... więc ten "kombajn" będzie sobie stał w dzieciowym pokoiku na stałe.
Ale powiem wam, że jestem nią zachwycona, pół wieczoru sobie wyobrażałam, jak z małżem kąpiemy dziecia :happy:

Diablica ja malowałam nie raz pokoje dla dzieci i sale w przedszkolu :) Kiedyś tak sobie dorabiałam... Teraz niestety czasu brak przy maluchu...

jak ja bym chciała tak ozdobić pokoik maluchów, śliczne te rysuneczki :) mi zostają tylko naklejki na ścianę bo talentu niestety nie mam

Oj ja bym zaszalała jakbym mogła ozdobić cały pokój... - już widzę te spidermany itp... ale niestety..na razie dzieci urzędują z nami a nad odzielnymi pokojami (bo są dwa tylko do remontu) zajmiemy się jak wróce do pracy... na razie ciężko z jeden wypłaty...

Antinetka - zgadzam sie naprawdę, bo ja sama też bym taka chciała nawet okiem wybraźni ją wyposażyłam ;). Super jest tak komódka, tylko mi mój powiedział że moment dziecko wyrosnie a musimy patrzec za i przeciw :(

antinetka swietna komoda u mnie by nie bylo miejca, poku malutka byla mala moj m nosil mi mala wanienke stawial na lozko a pozneij wkladalismy wanienke do wany i musialam sie chylac ;)) heh
fifka masz swietny dar hehe naprawde zazdroszcze moja matka taka talenciara kiedys byla jakie mi ladne rysunki malowala a teraz juz chyba zapomniala ;(ja niestety nie odziedziczylam :)
diablica tak taka w poziome czarno biale paseczki na krotki rekaw a po bokach ma takie jakby sciagawki zeby brzuszek podkreslic ;)) to ta? byly tak jeszcze w granatowe, bordowe paski ;) ?po 30 zl/bardzo ladnie lezy wiec wzielam bo niedroga :)

Ania00 - no właśnie a ja byłam też w sklepie patrzyłam te komplety bo i u mnie łózeczko szafa i komoda też jakoś od 350e. i to ze sklejki rok używania szuflad i z zawiasów same by wyszły :( wiem że napewno łóżeczko przywieziemy z polski bo te też 200euro eeeh ale nic więcej bo transport odpada
aaaaa wyprawka dla maluszka świetna :)

reklama
Antinetka, jak coś, ja też w ten sposób pracuję czasem (oj wiele rzeczy robię), poszukam zdjęć i podeślę :) No i...mieszkam w Warszawie.

Do góry