reklama
malinka1984
Fanka BB :)
Tina, mi też się podobał taki jeden wózek z dużymi kołami, ale już w wersji spacerowej te duże koła słabo wyglądają. Jeśli ktoś się nastawia od razu, że kupi inną spacerówkę to można się zastanawiać no i tak, jak Fifka pisze trzeba brać pod uwagę, gdzie się mieszka i na jakie warunki ten wózek...
A ja sobie upatrzyłam taki : WÓZEK ROAN MARITA ELEGANCJA WYGODA KOMFORT !!! (3400223264) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale oczywiscie z kupnem poki co sie jeszcze wstrzymam- bo na to jest jeszcze czas.
Myśle o kolorze szarym albo granatowo-białym, chcialabym raczej taki kolor uniwersalny
a co do firmy Roan to poleciła mi szwagierka, ktora jest bardzo zadowolona a i w zime tez dobrze sie nim prowadzi.
Sama nim jechalam i faktycznie mi sie bardzo podoba a cena tez jest dobra
ale oczywiscie z kupnem poki co sie jeszcze wstrzymam- bo na to jest jeszcze czas.
Myśle o kolorze szarym albo granatowo-białym, chcialabym raczej taki kolor uniwersalny
a co do firmy Roan to poleciła mi szwagierka, ktora jest bardzo zadowolona a i w zime tez dobrze sie nim prowadzi.
Sama nim jechalam i faktycznie mi sie bardzo podoba a cena tez jest dobra
Anisen
kochamy Cię mocno
taka mała rada: zanim kupicie pojechać do sklepu, i pojeździć wózkiem, pomanewrować nim po sklepie wyobraźcie sobie ze będziecie robić np zakupy z dzieckiem spróbujcie spróbować podnieść go jakbyście chciały wjechać na wysoki krawężnik. sprawdzcie jak sie składa i rozkłada. Zobaczcie jak sie sciaga obicie i czy mozna je prać itp. Niby pierdoły ale ważne. W koncu wózek nie kosztuje 2 zł i ma być na dłuższy czas. Ba nawet sprawdzcie jak sie montuje osłonki do gondoli i do spacerówki i czy chronią dziecko.
A potem kupcie taki w internecie bo taniej
A potem kupcie taki w internecie bo taniej
P
Pustiszi
Gość
Generalnie to chyba w sklepie sie sprawdza wszystko w wozku....
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ikasia pewnie zielony ale jeszcze zobaczymy Ten nasz tako jest zielony i będziemy mieli dzięki temu wymienne akcesoria do tych wózków
Kociaczek fajny wózeczek choć mnie ten metalowy kosz pod spodem zniechęca.. będzie walił we wszystkie wyboje i krawężniki....
Co do sprawdzania w sklepie to Anisen dobrze piszę. Ja właśnie daletgo chce tego Xlandera XA bo bardzo mi się w sklepie spodobał... no i będąc już użytkowniczką dwuch wózków wiem czego chce.
Kociaczek fajny wózeczek choć mnie ten metalowy kosz pod spodem zniechęca.. będzie walił we wszystkie wyboje i krawężniki....
Co do sprawdzania w sklepie to Anisen dobrze piszę. Ja właśnie daletgo chce tego Xlandera XA bo bardzo mi się w sklepie spodobał... no i będąc już użytkowniczką dwuch wózków wiem czego chce.
Anisen
kochamy Cię mocno
czasem człowiekowi odbija korba na punkcie jakiegoś szczegułu ze ... zapomina o wszystkim innym np mi tak odwaliło jak kupowaliśmy dla młodej łózeczko
reklama
Ja dzisiaj byłam z moim małżonem w tym sklepie z wózkami no i decyzja zapadła kupujemy taki:
Wózki głębokie i spacerowe dla niemowląt i dzieci starszych. - Wózek EuroCart PASSO (6 kolorów) 2w1 lub 3w1 - EURO-CART
Jest bardzo podobny do tego co pokazałam ale mi osobiście ten bardziej przypadł do gustu
Tak więc jak już trzeba będzie kupić to właśnie ten kupimy Już bym chciala go mieć i wozić swoją cudowną małą dzidzię
Wózki głębokie i spacerowe dla niemowląt i dzieci starszych. - Wózek EuroCart PASSO (6 kolorów) 2w1 lub 3w1 - EURO-CART
Jest bardzo podobny do tego co pokazałam ale mi osobiście ten bardziej przypadł do gustu
Tak więc jak już trzeba będzie kupić to właśnie ten kupimy Już bym chciala go mieć i wozić swoją cudowną małą dzidzię