reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Tina, mi też się podobał taki jeden wózek z dużymi kołami, ale już w wersji spacerowej te duże koła słabo wyglądają. Jeśli ktoś się nastawia od razu, że kupi inną spacerówkę to można się zastanawiać :) no i tak, jak Fifka pisze trzeba brać pod uwagę, gdzie się mieszka i na jakie warunki ten wózek...

to prawda na zdjeciu slabo wygladaja, ale widzialam ostatnio na zywo to nie jest tak zle w sumie:)) wiadomo kazdemu podoba sie co innego:))

A ja sobie upatrzyłam taki : WÓZEK ROAN MARITA ELEGANCJA WYGODA KOMFORT !!! (3400223264) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale oczywiscie z kupnem poki co sie jeszcze wstrzymam- bo na to jest jeszcze czas.
Myśle o kolorze szarym albo granatowo-białym, chcialabym raczej taki kolor uniwersalny:)
a co do firmy Roan to poleciła mi szwagierka, ktora jest bardzo zadowolona a i w zime tez dobrze sie nim prowadzi.
Sama nim jechalam i faktycznie mi sie bardzo podoba a cena tez jest dobra :)

taka mała rada: zanim kupicie pojechać do sklepu, i pojeździć wózkiem, pomanewrować nim po sklepie;) wyobraźcie sobie ze będziecie robić np zakupy z dzieckiem ;) spróbujcie spróbować podnieść go jakbyście chciały wjechać na wysoki krawężnik. sprawdzcie jak sie składa i rozkłada. Zobaczcie jak sie sciaga obicie i czy mozna je prać itp. Niby pierdoły ale ważne. W koncu wózek nie kosztuje 2 zł i ma być na dłuższy czas. Ba nawet sprawdzcie jak sie montuje osłonki do gondoli i do spacerówki i czy chronią dziecko.
A potem ;) kupcie taki w internecie bo taniej

Ikasia pewnie zielony ale jeszcze zobaczymy :-D Ten nasz tako jest zielony i będziemy mieli dzięki temu wymienne akcesoria do tych wózków :tak:

Kociaczek
fajny wózeczek choć mnie ten metalowy kosz pod spodem zniechęca.. będzie walił we wszystkie wyboje i krawężniki....

Co do sprawdzania w sklepie to Anisen dobrze piszę. Ja właśnie daletgo chce tego Xlandera XA bo bardzo mi się w sklepie spodobał... no i będąc już użytkowniczką dwuch wózków wiem czego chce.

reklama
Do góry