reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

reklama
Tina, mi też się podobał taki jeden wózek z dużymi kołami, ale już w wersji spacerowej te duże koła słabo wyglądają. Jeśli ktoś się nastawia od razu, że kupi inną spacerówkę to można się zastanawiać :) no i tak, jak Fifka pisze trzeba brać pod uwagę, gdzie się mieszka i na jakie warunki ten wózek...

to prawda na zdjeciu slabo wygladaja, ale widzialam ostatnio na zywo to nie jest tak zle w sumie:)) wiadomo kazdemu podoba sie co innego:))

A ja sobie upatrzyłam taki : WÓZEK ROAN MARITA ELEGANCJA WYGODA KOMFORT !!! (3400223264) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ale oczywiscie z kupnem poki co sie jeszcze wstrzymam- bo na to jest jeszcze czas.
Myśle o kolorze szarym albo granatowo-białym, chcialabym raczej taki kolor uniwersalny:)
a co do firmy Roan to poleciła mi szwagierka, ktora jest bardzo zadowolona a i w zime tez dobrze sie nim prowadzi.
Sama nim jechalam i faktycznie mi sie bardzo podoba a cena tez jest dobra :)

taka mała rada: zanim kupicie pojechać do sklepu, i pojeździć wózkiem, pomanewrować nim po sklepie;) wyobraźcie sobie ze będziecie robić np zakupy z dzieckiem ;) spróbujcie spróbować podnieść go jakbyście chciały wjechać na wysoki krawężnik. sprawdzcie jak sie składa i rozkłada. Zobaczcie jak sie sciaga obicie i czy mozna je prać itp. Niby pierdoły ale ważne. W koncu wózek nie kosztuje 2 zł i ma być na dłuższy czas. Ba nawet sprawdzcie jak sie montuje osłonki do gondoli i do spacerówki i czy chronią dziecko.
A potem ;) kupcie taki w internecie bo taniej

Ikasia pewnie zielony ale jeszcze zobaczymy :-D Ten nasz tako jest zielony i będziemy mieli dzięki temu wymienne akcesoria do tych wózków :tak:

Kociaczek
fajny wózeczek choć mnie ten metalowy kosz pod spodem zniechęca.. będzie walił we wszystkie wyboje i krawężniki....

Co do sprawdzania w sklepie to Anisen dobrze piszę. Ja właśnie daletgo chce tego Xlandera XA bo bardzo mi się w sklepie spodobał... no i będąc już użytkowniczką dwuch wózków wiem czego chce.

reklama
Do góry