reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Kaha ja też mam chrapkę na ten wóżek właśnie wczoraj oglądaliśmy z M i też nam przypadł do gustu, do tego jeszcze taki mi się podoba:
40.jpg

Załączniki

• 40.jpg
    40.jpg
    74,8 KB · Wyświetleń: 37
reklama
aniia00 - też jest świetny:) Chociaż ja za panterką nie przepadam :) chyba się skuszę na ten co pokazałam. Cena też nie jest zła, a jakość w porównaniu do tych co widziałam w droższych sklepach jest o niebo lepsza :)

no w koncuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!! zaczal sie temat wózkow!:p Ja nie chcialam sie wychylac zeby nie bylo ze za wczesnie ale tez juz wybralam swoj i nic mi sie nie podoba innego pozniej Wam wstawie link. Bardzo mi sie podobaja duże kola takie troche retro i podoba mi sie wozek Bebetto Fabio:)))

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2499&osCsid= A teraz wstawie:p WIdzialam go w smyku! Fajnie sie prezentuje:))

Ostatnia edycja:
Tina - mi się też bardzo podobają takie koła :) Słyszałam jednak, że jak dziecko jest większe to jest problem, bo koła nie są skręcane i jest problem :) A z drugiej strony facet w sklepie mówił mi że takie są lepsze na zime :D Tak więc nie wiem w co wierzyć heheh :D

no wlasnie dlatego czekalam na ten temat, bo chce uslyszec opinie juz doswiadczonych w wozkowyh przygodach mam:pP hmm Sama nie wiem trzeba poczytac na ten temat. Chociaz jak znam siebie i swoj charakter to skoro juz sie uparlam na ten wozek to pewnie chocby mi kazdy gadal ze bedzie zly to ja go wezme i chociazbym nie wiem jak pozniej zalowala nie przyznam sie do tego;P hehehe Uparta jestem strasznie;P

Tina - ja też tak mam, że jak się na coś uprę to koniec :p:p Ale zgodzę z Anisen. Koleżanka moja kupiła taki wózek i po 2 miesiącach musiała kupić nowy. Wiem też, że rozstaw kół jest bardzo ważny. Aby nie był za duży:)

Wozki bez skrętnych kół są super ale na zimę... podczas gdy większość osób siedziała w domach ja swoim tako:

http://image.ceneo.pl/data/products/1909123/i-tako-easy-rider-gleboko-spacerowy.jpg

Pokonywałam największe zasypy... jak czołg... a jak ktoś mieszka na peryferiach to bardzo się przydaje. Gorzej z z latem...ale my się na spacerówkę wtedy przesiedliśmy taką małą i lekką.

http://www.babyranking.pl/items/4403/01.png

Więc trzeba się w tej kwesti nastawić na dwa wózki... Letni i zmowy... mój w tym dużym do dziś jeździ jak wyruszamy do lasu na spacer... żaden konar nie jest przeszkodą!

Teraz wiem ze kupujemy wózek X Lander XA

http://www.mamokupmi.pl/galerie/w/wozek-x-lander-xa-z-besa_2354.jpg

Bo potrzeba mi wózka do którego będzie pasować ta dostawka Buggypod.

ŚLICZNE RZECZY KOCHANE KUPUJECIE DLA MALUSZKÓW! Ja cały czas czekam na potwierdzenie płci zanim wyruszę bo większość rzeczy dla chłopaczka mam...

A co do rozmiarów Konrad urodził się 50cm.. więc u nas i te 56długo posłużyły... ba ja nawet miałam kilka 50 które nakładałam zaraz po narodzinach - w 62 sie topił... ale szybko do nich podrósł... ogólnie od 68 w zwyż to już nosił coraz dłużej! Teraz ma półtora roku ale nie które rzeczy na 80 jeszcze są dobre...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja za tą spacerówkę zapłaciłam... hm... 200zł w hurtowni? więc mnie to nie przerażało... na lato miałam lekki fajny wózek a na trudny teren ten duży. Nie sprzedam go, ale muszę kupić inny bo bez skrętnych kół i z dostawką to ja się "zarypie"... dla mnie najgorsze jest to że jest ciężki...

Choć mówię... zimą go przepraszałam i kochałam (ileż rany on mnie przed upadkiem uchronił... jest mega stabilny nawet na lodzie) ale latem przeklinałam...

Do góry