reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe zakupoholiczki - hity i kity styczniówek

Kajtek rzeczywiscie przeszlas swoje,kochana...podziwiam Was naprawde, ze nie daliscie sie i ze macie kolejne dzieci i dojrzeliscie tak szybko do roli rodzicow:-)

a ja sie pochwale, dostalam maila z 50% przecenami i nakupowalam pare nowych ciuszkow. Sa sliczne w samochodziki, traktorki, statki,barwy przewaznie zielono niebieskie:-)a ze umnie przewaga rozu i fioletow to mi sie tesknilo za blekitami:-)po 2 dniach przyszla paczka, nawet nie wiecie jak sie cieszylam.
takze nie tylko przy pierwszym dziecieciu zakupy tak ciesza, mozecie mi wierzyc:-Dchoc napewno na ciuchach sie skonczy,moze pare chlopiecych gadzetow do wystroju dziecinnego pokoju, bo cos mocno rozowo tam jest i korony wisza od ksiezniczek, no i te rozowe sowy naklejki na sciane...hmmm
ale u mnie syndrom wicia gniazda tak od 7 miesiaca sie pojawia na szczescie:rofl2:

reklama
oj tak wystrój pokoju chłopięcego, to będzie mnie zajmować :D mały przyjdzie na świat już w nowym mieszkaniu więc cały pokoik trzeba będzie dla nich urządzić :) już nie mogę się doczekać. ubranek to mało kupię, jeśli w ogóle coś jeszcze ale z pokojem to sobie poszaleję :D już we wtorek byłam w mieszkaniu i mówiłam mojemu P co gdzie będzie hehe

Kajtek - jednoczesnie współczuję i podziwiam nawet nie wiem co napisać...

A ja kupuje w ciucholandkach dużo nowych rzeczy (z metkami), nie znoszone nie mam odruchu wymiotnego, bo u mnie najtańsze body jakie udało mi się wyszukać 3€ a śpiochy od 5€ i to w takich sklepach typu polskie pepco. Wiec przeliczajac na złotówki to mam różnice a że mam swoje 3 ulubione lumpexy w Lublinie to bede latac. Zreszta moj R zarabia 1200 mieszkanie 600 odliczając opłaty zostaje nam 300€ oj to nie jest dużo... Wiec tego co nie dostaniemy musimy jakos rachowac i kupowac taniej... A wiem też bym chciała miec wszystko ze smyka krzysia itp. nowiutkie ale parcia nie mam.

ja nie kupuje w smyku czy w tuptusiu ;) moze kilka sztuk a tak ccc albo lokalne hurtownie odzieżowe i ceny nie są jakieś straszne. to teraz bo pierwszą wyprawke kupiłam na allegro i potem sie okazalo ze chyba najtaniej jak mozna było a miałam wszystko nowe ;) a że miałam czasu a czasu bo leżałam , komp obok tylko klawiatura na stoliku na łóżku to mogłam przeglądać, porównywać ceny komentarze itp ;) coś trzeba było z tym czasem zrobić. ile mozna oglądać TV i czytać ksiązę ;)

kajtek łoj.. eh ja rodzilam pierwsza córke mając 17.5 równiotko i teraz czekam na synka wiecej dzieci nie chcem miec poniewaz nie chcem poźniej miec sytuacji ze moje dzicko jedno czy drugie bedzie plakac ze nie ma tego czy tamtego jak inne dzici poprostu chcem im zapewnic jak najlepszy byt i dla mnie 2 to max, no ale podziwiam cie , ja nie wiem czy bym sobie z 3 poradzila ;-)

a co do zeczy tio ja juz wszystko prawie mam oprocz wozka i komody dla malutkiego bo wszystkie ubranka dostane po synku sasiadki niedawno rodzila hehe:-p;)a jak cos tam nie bedzie to wttedy dokupie ;)

Ach dziewczyny w waszym wieku to ja o dyskotekach, studiach, wolności myślałam :) na pewno nie o dzieciach i małżeństwie (tak jak Fifka wtedy jeszcze nawet nie wiedziałam, co to seks :-D)

podziwiam takie decyzje w tak młodym wieku, ja na pewno nie byłabym 10 lat temu na to gotowa... teraz nie wiem, czy jestem :-D:-D:-D

Malinka hahaha dobrze wiedzieć ze nie tylko ja byłam taka "nieżyciowa" :-D

Ja chce mieć 3 dzieci i nie uważam ze moje dzieci muszą mieć wszytko to co inne... bardzo często dobry byt nie idzie w parze z innymi wartościami i dzieci które mają wszystko nie mają najważniejszych rzeczy... Ja widze jak fajnie mają moje znajome które mają duże rodziny... Wiadomo na więcej niż 3 mnie nie stać i nie będę miała miejsca... Ale z męzem już przed ślubem ustaliliśmy ze na 3 zakończymy produkcję :-D

Heh puki co to ja tez koncze produkcje /.. to juz nie przelewki 3 dzieci.. moze jak kiedys ustatkuje sie bardziej ... bede miała koło 35lat nie wykluczam 4 dzieciaczka.. le do tej pory to moze byc inny facet inne zycie i wgll...

reklama
my na razie chcemy mieć dwójkę dzieci, tak myślimy, że może za 10 lat jak byśmy dom wybudowali można trzecią dzidzię kombinować ;)

Do góry