kajtek2009
Fanka BB :)
Przy gabrysi... łózeczko posciel , poszewki , rozek , kocyk ( nie pamietam juz ile to było zł.. ale mój dziadek to kupił z racji ze miałam 14 lat wiec pomógł.. ubranka dostałam od dobrego kolegi mojego P ja tylko troszke dokupiłam ... jak cos sie tanio trafiło... a no i moja mama ( chora na shizofrenie) była juz w takiej swojej ''fazie'' poszła do sklepu... kupiła mi kilka nowych rzeczy i to ładnych nie pwiem .. szkoda tylko ze tydzien po tym musiała jechac do szpitala.. bo z nozem do mnie skakała .. była dosc nie bezpieczna .. wiec wyszło jak wyszło... ale jak gabrysia sie urodziła troche sie zmieniła ... ale jak gabrysia miała 3 miesiace... ja szłam do kuchni aby wyjac butelke z ciepła woda z podgrzewacza i nie wiem co mojej mamie odbiło ze popchneła mnie gdzie trzymałam 3 miesieczne niemowle . ehhh .. albo jak któregos razu spalismy w nocy patrze a ona stoi przy łózeczku gabrysi i nie wiem co robi ja muwie co ty robisz a ona muwi przykrywamm.. gdzie patrze a gabrysia miała poduszke na głowie .. Wiec niemal na siłe wypedziłam ja z pokoju .. i rano zadzwoniłam na pogotowie .. bo mama dostała ataku i zaczeła krzyczec...
Podobno kiedys potrafiła do sasiadki przez balkon wejsc i cukier sobie wziasc troche mi jej szkoda... bo to moja mama... ale co zrobie .
A przy kamili juz prawie wszystko miała uzywane troche po gabrysi troche pokupowałam od kogos.. typu tablica. gumtree allegro...
a teraz tez mam 3 kompleciki nowe a czesc od kogos ... albo z ciucholandu nie wydaje mi sie to złe bo mozna wygotowac i jest ok
ALE SIE ROZPISAŁAM SORKI
Podobno kiedys potrafiła do sasiadki przez balkon wejsc i cukier sobie wziasc troche mi jej szkoda... bo to moja mama... ale co zrobie .
A przy kamili juz prawie wszystko miała uzywane troche po gabrysi troche pokupowałam od kogos.. typu tablica. gumtree allegro...
a teraz tez mam 3 kompleciki nowe a czesc od kogos ... albo z ciucholandu nie wydaje mi sie to złe bo mozna wygotowac i jest ok
ALE SIE ROZPISAŁAM SORKI